Grad Buzet

II. istarske brigade 11
52420 Buzet
tel.: 052/662-726
fax: 052/662-676
e-mail: info(at)buzet.hr

Komunalni radovi
29.04.16. 14:59

Obustava radova u starogradskoj jezgri

Radovi izgradnje i rekonstrukcije komunalne infrastrukture starogradske jezgre, odnosno vodovodne mreže, javne odvodnje i elektro-instalacija u okviru tzv. VI faze radova koja obuhvaća dionice od Velih vrata do Titovog trga, uključujući Ulicu Milana Sirotića, okončani su obzirom na  građevinske radove iskopa, polaganja novih cjevovoda i šahtova, te izvođenja kućnih priključaka.

 

Uvažavajući problematiku ugostiteljsko – turističkih poslovnih objekata smještenih u starogradskoj jezgri Grada Buzeta, nadolazeće turističke sezone i imperativa otvorenosti i  što lakše komunikacije građana i vozila unutar starogradske jezgre, te objektivne poteškoće nastale u proizvodnji i oblikovanju  kamenog popločenja, odlučeno je privremeno prekinuti  radove s  danom  06. svibnja, kada se vraća ustaljeni režim prometovanja i regulacije parkiranja u starogradskoj jezgri Grada Buzeta.

Do tog roka biti će  završeno opločenje trotoara i asfaltiranje kolnika  Šetališta V. Gortana i Ulice P. Flega asfaltnim slojem debljine 5 cm koji će ostati u trupu ceste kao nosivi sloj  podloge za opločenje kamenom.  Radovi na pripremi podloge i opločenje definiranim  kamenim  pločama nastaviti  će  se na jesen, po završetku Buzetskih dana - 17. listopada  i trajati će do početka prosinca, u periodu kojem će se ponovno uspostaviti  privremena regulacija prometa.

Detaljne informacije nalaze se u privitku.