T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu RH za Grad Buzet

Sukladno Zakonu o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“ br. 20/2018) Grad Buzet  izlaže na javni uvid prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države na području Grada Buzeta. Uvid u prijedlog Programa raspolaganja, s popratnom dokumentacijom, može se od 18. svibnja do 4. lipnja 2018. godine izvršiti radnim danom od 9.00 do 13.00 sati u sali za sastanke gradske uprave Grada Buzeta, II. istarske brigade 11, Buzet.

Zainteresirane osobe mogu dati prigovore na...

Održana 9. Obiteljska olimpijada

Trideset i šest buzetskih obitelji sudjelovalo je na 9. Obiteljskoj olimpijadi, programu natjecateljsko-zabavnog sadržaja kojim je i ove godine Buzet obilježio Međunarodni dan obitelji.  

Program je održan u sportskoj dvorani u Buzetu u utorak 15. svibnja 2018. godine. Nakon svečanog mimohoda prijavljenih obitelji i podizanja zastave Obiteljske olimpijade, natjecanje je otvorio gradonačelnik Grada Buzeta Siniša Žulić, a plesnom točkom predstavila se i  plesna skupina Slatkice Udruge „Mali...

9. Obiteljska olimpijada

Obavještavaju se sudionici 9. Obiteljske olimpijade koja se održava u utorak 15.5.2018. godine da će se sam program natjecanja zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uvjeta održati u sportskoj dvorani u Buzetu.

Okupljanje sudionika i potvrđivanje prijava počinje od 16.30 sati. Prijavljeni natjecatelji neka sa sobom ponesu dobru volju, natjecateljski duh, a za ostalo će se pobrinuti sreća.

Molimo roditelje da svoja vozila ne parkiraju na parkiralištu između škole i sportske dvorane. 

Vidimo...

I ove godine preko milijun kuna za udruge

Ovih dana pri kraju je potpisivanje ugovora o sufinanciranju aktivnosti udruga, na području Grada Buzeta. Ukupno je sklopljeno 49 ugovora sa ukupnim iznosom od 1.085.500,00 kuna.
Obzirom su namjenska sredstva za udruge u proračunu planirana i raspoređena prema programima na različitim pozicijama (razvoj civilnog društva / djeca i mladi/ kultura / sport i rekreacija / socijalna skrb i zaštita zdravlja) prema prioritetnim područjima za koja su udruge mogle prijaviti aktivnosti, sklopljeno je...

Zlato Aleksandra Popova u streljaštvu

Aleksandar Popov 15-godišnjak iz Buzeta, osvojio je prvo mjesto u disciplini zračni pištolj na prvenstvu Hrvatske zračnim oružjem za 
kadete u streljaštvu, održanom proteklog vikenda u Osijeku na streljani Pampas. Tom prigodom gradonačelnik Grada Buzeta Siniša Žulić upriličio mu je prijem zajedno s njegovim trenerom Vjekoslavom Poropatom. Popov je četiri godine član Streljačkog kluba "Augustin Vivoda" Buzet i od samih početka postiže zapažene rezultate. Tri godine za redom je županijski prvak u...

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste primali novosti i informacije vezane uz Grad Buzet