T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Info dan za poduzetnike početnike u HGK - ŽK Pula

Poštovani,

obavještavamo Vas da Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Pula organizira Info dan za poduzetnike početnike, koji će se održati u utorak, 3. prosinca 2019. godine, s početkom u 10:00 sati, u prostorijama HGK - ŽK Pula, Carrarina 5, Pula. 

Cilj je upoznati nove poduzetnike i one koji to planiraju postati s prilikama koje im pruža program iz EU fondova ERASMUS, mjerama poticanja razvoja poduzetništva u Istarskoj županiji, kreditnim programom Hrvatske banke za obnovu i...

Rezultati CEF TELEKOM PROJEKTA

CEF TELEKOM PROJEKT Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta In-LoRe – uvođenja elektroničkog računa u poslovanje tijela lokalne i područne samouprave

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta kao CEF Telekom koordinator i partner projektu organiziralo je javno predstavljanje rezultata CEF projekta „Croatian eInvoicing for Local and Regional Authorities“ (In-LoRe) CEF Action No: 2017-HR-IA-0143.

 Svrha i cilj događanja bila je predstaviti široj javnosti i zainteresiranim...

Predavanje “Ljubav i granice u odgoju djece” u Dječjem vrtiću Grdelin

U Dječjem vrtiću „Grdelin“ Buzet 26. studenoga 2019. godine u 17.00 sati održat će se predavanje i radionica za roditelje “Ljubav i granice u odgoju djece”. Predavač: prof. psihologije Darko Sambol.

Cilj radionice je pružiti podršku i pomoć roditeljima u njihovoj roditeljskoj ulozi.

Vrijeme trajanja radionice je 2 školska sata, a broj sudionika je ograničen.

Prednost prijave imaju roditelji koji imaju djecu do 5. godine života, a ukoliko bude slobodnih mjesta mogu se uključiti i ostali.

...

Buzet i ove godine obilježava Međunarodni dan palčića

Četvrtu godinu za redom u Buzetu će se 17. studenoga obilježiti Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju. U 16.30 u Narodnom domu održat će se kazališna predstava za djecu "Pale sam na svijetu" u produkciji Teatra Naranča iz Pule koji poklanja predstavu buzetskim palčićima i njihovim gostima. U 17.30 za palčiče i njihove obitelji organizirano je druženje u Hotelu Fontana. Kao i ranijih godina tog će dana buzetska starogradska jezgra biti osvjetljena ljubičastom bojom....

Prijave za božićne poklon pakete - poziv roditeljima

Društvo Naša djeca Buzet poziva roditelje djece rođene između 1. travnja 2013. i 31. prosinca 2018. godine, koja ne polaze Dječji vrtić "Grdelin" Buzet, a imaju prebivalište na području Grada Buzeta, da se do 24. studenoga 2019. godine jave na e-mail adresu dnd.buzet@gmail.com radi sastavljanja popisa djece za dodjelu božićnih poklon paketa. 

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet