T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Rezultati natječaja za udruge u 2019. godini

Na temelju članka 30. stavka 2. Pravilnika o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja 
programa i projekata od interesa za Grad Buzet koje provode udruge (Službene novine Grada 
Buzeta br.12/15) Povjerenstvo za kvalitativnu procjenu pristiglih prijava za prioritetna područja 
kulture, djeca i mladi, sporta i rekreacije te Povjerenstvo za kvalitativnu procjenu pristiglih prijava za prioritetna područja razvoj civilnog društva, socijalna skrb i zaštita zdravlja dana 15. ožujka 2019....

Otvorene prijave na Summer business camp!

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci i Veleposlanstvo SAD u Zagrebu organiziraju Summer business camp, poduzetnički kamp namijenjen svima koji imaju poslovnu ideju ili prototip koji žele unaprijediti kroz petodnevni intenzivni program mentoriranja.

Summer business camp će de održati u prostorima STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci od 26. do 30. lipnja 2019. godine.

Riječ je o petodnevnom programu strukturiranog mentoriranja tijekom kojeg uspješni...

Znanja nikad dosta - poziv na predavanje

Nakon niza aktivnosti koje su održane tijekom obilježavanja Tjedna psihologije i predavanja o važnosti poticanja i razvijanja emocionalne inteligencije kod djece, nastavljamo sa stručnim sadržajima koji se odnose na djecu predškolske dobi, konkretno na govor djece.

Stoga pozivamo roditelje djece polaznika vrtića na tematsko predavanje "Kako dijete govori?" koje će održati mag. logopedije Valentina Černeka u srijedu dana 13.3.2019. s početkom u 17.00 sati u dvorani vrtića....

Novo radno vrijeme Pedijatrijske ordinacije u Buzetu

Obavještavamo vas da je od mjeseca ožujka 2019. godine u Istarskim domovima zdravlja, Ispostavi Buzet svakodnevno dostupna Pedijatrijska ordinacija pod vodstvom: dr.med, pedijatar Ela Brgodac i Petra Kuna, med. sestra.

 

NOVI RASPORED RADNOGA VREMENA:

Prijepodnevna smjena: 07:00 - 14:30 h

Poslijepodnevna smjena: 13:30 - 20:30 h

 

Prijepodnevna smjena: ponedjeljak, srijeda, petak

Pacijenti se primaju:

Ponedjeljak:

  • Bolesna djeca: 07:30 - 13:00 h

Srijeda i petak

  • Bolesna djeca:...

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste primali novosti i informacije vezane uz Grad Buzet