T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Javna rasprava o prijedlogu Proračuna Grada Buzeta za 2018. godinu

Gradsko vijeće Grada Buzeta na sjednici održanoj dana 23. studenoga 2017. godine donijelo je Zaključke o prihvaćanju Prijedloga Proračuna Grada Buzeta za 2018. godinu te upućivanje navedenog prijedloga u javnu raspravu.

Javna rasprava otvorena je od 24. studenog do 8. prosinca 2017. godine. U navedenom roku zainteresirani mogu svoje primjedbe i prijedloge dostaviti Upravnom odjelu za financije i gospodarstvo koji će sastaviti izvješće o provedenoj raspravi i navedeno izvješće dostaviti...

Obilježena 30. obljetnica bratimljenja Grada Buzeta i Mestne občine Koper

Dana 21. studenoga 2017. godine u koparskoj dvorani sv. Franje Asiškoga, prigodnom je svečanošću obilježena 30. obljetnica potpisivanja Povelje o bratimljenju između Mestne občine Koper i Grada Buzeta. Prije trideset godina, 10. svibnja 1987. u Kopru te 3. rujna 1987. u Buzetu su tadašnji predjsednik Skupštine općine Koper Janko Kosmina i Skupštine općine Buzet Ivan Klarić, potpisivanjem Povelje o bratimljenju dodatno učvrstili višestoljetne prijateljske, gospodarske i obiteljske veze koje...

Održana radionica u sklopu projekta Uvod u upravljanje pokrovnim usjevima u vinogradu

Dana 14. studenoga 2017. i 18. studenoga 2017. održani su terenski posjeti u sklopu projekta „Uvod u upravljanje pokrovnim usjevima u vinogradu“ LAG-a „Sjeverna Istra“ u suradnji s Veleučilištem u Rijeci i Poljoprivrednim odjelom u Poreču. Projekt je financiran sredstvima Istarske županije iz Javnog natječaja za financiranje projekata/programa udruga u okviru Programa javnih potreba poljoprivrede, šumarstva, lovstva, ribarstva i vodoprivrede Istarske županije za 2017. godinu.

Dana 14....

Buzetu Povelja najakcija Grada prijatelja djece 2017.

Gradu Buzetu je 21. studenoga 2017. godine dodijeljena Povelja za najakciju grada prijatelja djece 2017. za projekt "100lica", koji se provodio u travnju ove godine. Povelju je preuzela Sanja Pernić voditeljica Poludnevnog boravka Buzet, inicijatora i organizatora ove hvalevrijedne akcije u koju su se uključili brojni građani Buzeštine, javne ustanove, udruge i tvrtke i na taj način zajedno proslavili 10. rođendan buzetskog Poludnevnog boravka.

Ovo je priznanje dodatni poticaj da zajedničkim...

Sufinanciranje nabave udžbenika prema socijalnom kriteriju

Gradonačelnik Grada Buzeta donio je Odluku kojom se utvrđuju uvjeti i postupak ostvarivanja prava na sufinanciranje nabave udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava u školskoj 2017./18. godini prema socijalnom kriteriju za učenike Osnovne škole Vazmoslava Gržalje Buzet koji imaju prebivalište na području Grada Buzeta.

Pravo na sufinanciranje nabave udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava sukladno ovoj Odluci imaju učenici bez obaju roditelja, učenici s posebnim...

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste primali novosti i informacije vezane uz Grad Buzet