T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Radionica “Uvod u primjenu pokrovnih usjeva u vinogradima“

LAG Sjeverne Istre poziva Vas na besplatnu radionicu „Uvod u primjenu pokrovnih usjeva u vinogradima“ koja će se održati dana 11. rujna 2017. godine s početkom u 18:00 u Zajednici Talijana Vižinada.

Radionica je sastavni dio projekta „Uvod u upravljanje pokrovnim usjevima u vinogradima“ koji je sufinanciran sredstvima Istarske županije u okviru Programa javnih potreba poljoprivrede, šumarstva, lovstva, ribarstva i vodoprivrede Istarske županije za 2017. godinu.

Poziv i ostale informacije o...

Anketni upitnik na temu upravljanja pokrovnim usjevima u vinogradu

Lokalna akcijska grupa (LAG) „Sjeverna Istra“, u suradnji s Veleučilištem u Rijeci i Poljoprivrednim odjelom u Poreču, započela je s provedbom projekta „Uvod u upravljanje pokrovnim usjevima u vinogradu“. Naime, u svibnju 2017. godine LAG-u „Sjeverna Istra“ dodijeljena su sredstva Istarske županije u sklopu Javnog natječaja za financiranje projekata/programa udruga u okviru Programa javnih potreba poljoprivrede, šumarstva, lovstva, ribarstva i vodoprivrede Istarske županije za 2017. za provedbu...

Obavijest o razmjeni udžbenika za školsku 2017./18. godinu

Obavještavamo sve učenike Osnovne škole „Vazmoslav Gržalja“ Buzet i njihove roditelje da će se razmjena udžbenika za novu školsku 2017./2018. godinu odvijati prema sljedećem rasporedu:

UTORAK, 29. kolovoza 2017. godine

Područna škola Vrh 14:30 – 16:30 sati (za sve razrede)

Područna škola Roč 14:30 – 16:30 sati (za sve razrede)

SRIJEDA, 30. kolovoza 2017. godine

Matična škola Buzet

1.- 4. razred 15:30 - 17:00 sati

5. i 6. razred 15:30 - 16:30 sati

7. i 8. razred 16:30 - 17:30 sati...

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Gradsko društvo Crvenog križa Buzet u petak 11.kolovoza 2017. godine organizira akciju dobrovoljnog davanja krvi. Kako bi se osigurale dovoljne količine doza krvi potrebnih za normalan i redoviti rad zdravstvenih ustanova tijekom ljetnih mjeseci, važan je stalni odaziv građana na redovite organizirane akcije davanja krvi te molimo da se darivatelji odazovu. Akcija će se održati od 08 do 12 sati u prostorijama Srednje škole u Buzetu.

Korina Zugan potvrdila mjesto u reprezentaciji

Korina Zugan, članica Kickboxing kluba Fighter iz Buzeta predanim je radom i izvrsnim rezultatima potvrdila drugu godinu za redom mjesto u reprezentaciji Hrvatske u kickboxingu. Obranivši zlato na Prvenstvu Hrvatske osigurala je put na Europsko prvenstvo u Skoplje koje se održava od 2. Do 9.rujna.

Korina je kao i prošle godine član reprezentacije u juniorskoj konkurenciji light contacta u kategoriji do 60 kg. Sportašica koja ima 17 godina, ali svojim stavom, upornošću i predanošću onome što...

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste primali novosti i informacije vezane uz Grad Buzet