T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Obveze ispitivanja plodnosti tla na poljoprivrednom zemljištu u vlasništvu RH

Zakonom o poljoprivrednom zemljištu (NN 20/2018) propisana je obveza praćenja stanja poljoprivrednog zemljišta kroz ispitivanje plodnosti tla koje se provodi u ovlaštenim laboratorijima. Hrvatski centar za poljoprivredu, hranu i selu uz to što je ovlašten za ispitivanje plodnosti tla ima i status referentnog laboratorija te je zadužen za kontrolu provedbe kako na terenu tako i u laboratorijima.

S tim u vezi, obavještavamo i pozivamo sve poljoprivrednike koji imaju dugogodišnji zakup, zakup i...

Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu RH za Grad Buzet

Sukladno Zakonu o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“ br. 20/2018) Grad Buzet  izlaže na javni uvid prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države na području Grada Buzeta. Uvid u prijedlog Programa raspolaganja, s popratnom dokumentacijom, može se od 18. svibnja do 4. lipnja 2018. godine izvršiti radnim danom od 9.00 do 13.00 sati u sali za sastanke gradske uprave Grada Buzeta, II. istarske brigade 11, Buzet.

Zainteresirane osobe mogu dati prigovore na...

Održana 9. Obiteljska olimpijada

Trideset i šest buzetskih obitelji sudjelovalo je na 9. Obiteljskoj olimpijadi, programu natjecateljsko-zabavnog sadržaja kojim je i ove godine Buzet obilježio Međunarodni dan obitelji.  

Program je održan u sportskoj dvorani u Buzetu u utorak 15. svibnja 2018. godine. Nakon svečanog mimohoda prijavljenih obitelji i podizanja zastave Obiteljske olimpijade, natjecanje je otvorio gradonačelnik Grada Buzeta Siniša Žulić, a plesnom točkom predstavila se i  plesna skupina Slatkice Udruge „Mali...

9. Obiteljska olimpijada

Obavještavaju se sudionici 9. Obiteljske olimpijade koja se održava u utorak 15.5.2018. godine da će se sam program natjecanja zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uvjeta održati u sportskoj dvorani u Buzetu.

Okupljanje sudionika i potvrđivanje prijava počinje od 16.30 sati. Prijavljeni natjecatelji neka sa sobom ponesu dobru volju, natjecateljski duh, a za ostalo će se pobrinuti sreća.

Molimo roditelje da svoja vozila ne parkiraju na parkiralištu između škole i sportske dvorane. 

Vidimo...

I ove godine preko milijun kuna za udruge

Ovih dana pri kraju je potpisivanje ugovora o sufinanciranju aktivnosti udruga, na području Grada Buzeta. Ukupno je sklopljeno 49 ugovora sa ukupnim iznosom od 1.085.500,00 kuna.
Obzirom su namjenska sredstva za udruge u proračunu planirana i raspoređena prema programima na različitim pozicijama (razvoj civilnog društva / djeca i mladi/ kultura / sport i rekreacija / socijalna skrb i zaštita zdravlja) prema prioritetnim područjima za koja su udruge mogle prijaviti aktivnosti, sklopljeno je...

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste primali novosti i informacije vezane uz Grad Buzet