T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Predavanje za iznajmljivače

TZ Grada Buzeta u suradnji s tvrtkom Interligo d.o.o. u subotu, 06.05.2017. s početkom u 18.00 sati organizira predavanje za sve iznajmljivače s područja Buzeštine. Predavanje će se održati u prostorijama ročkom Domu kulture.

Teme radionice/predavanja su:

Uređenje objekta

- obuhvaća primjere uređenja koji utječu na povećanje broja rezervacija

(imamo posebnu edukaciju o povećanju broja zvjezdica)

Prezentacija objekta

- primjeri fotografija - što istaknuti, kako izraditi fotografiju da...

10 obljetnica Poludnevnog boravka Buzet

U srijedu 3. svibnja 2017. godine, u 10.00 sati održat će se svečanost u povodu 10 obljetnice osnivanja Poludnevnog boravka Buzet koji djeluje u okrilju Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Istre te pete obljetnice preseljenja u prostorije u Naselju Verona. Poludnevni boravak poziva sve sugrađane na prigodni program i druženje s korisnicima koje će se održati u njihovom prostoru u Veroni.

Zelena čistka i ove godine na Buzeštini

Grad Buzet prepoznao je važnost kampanje „Zelena čistka“ kao važnog koraka u promjeni odnosa građana prema primarnom svrstavanju otpada i saniranju postojećih odlagališta pa će se tako i ove godine uključiti u kampanju koja se organizira u sklopu svjetske akcije Let's do it World!

Zelena čistka zajednička je jednodnevna akcija čišćenja divljih odlagališta otpada te najveći ekološki volonterski projekt u Hrvatskoj. Prošlogodišnja akcija provedena je sa preko 55.500 volontera, a skupljeno je...

Uskršnja čestitka gradonačelnika

Poštovane Buzećanke i Buzećani,

u nadi da ćete uskršnje praznike provesti u miru i veselju sa svojim najbližima, želim da najveći kršćanski blagdan u svima probudi nadu, mir i međusobno povjerenje.
Vama i Vašim obiteljima želim sretan i blagoslovljen Uskrs!

Siniša Žulić
Gradonačelnik Grada Buzeta

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste primali novosti i informacije vezane uz Grad Buzet