T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Potpredsjednica Vlade RH Martina Dalić posjetila Grad Buzet

Povodom potpisivanja Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014. - 2020. za projekt uređenja poduzetničkog inkubatora "Verzi", potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske, ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta dr. sc. Martina Dalić posjetia je danas Grad Buzet. Uz potpisivanje ugovora održan je i sastanak na kojem su u pratnji potpredsjednice sudjelovali Nataša Mikuš Žigman,...

Oglas Hrvatskih autocesta

U tijeku je dodatni postupak izvlaštenja u svrhu rješavanja imovinsko-pravnih odnosa za nastavak izgradnjue autoceste Istarski iplsilon. Sukladno tome Hrvatske autoceste objavljuju oglas kojim se pozivaju vlasnici čestica u K.O. Hum da se jave na otvorenu ponudu.

OGLAS 

Ovoga vikenda 36. Buzetski dani

Više od 200 natjecatelja u službenoj konkurenciji za vikend stiže na super brzo buzetsko brdo! Na rasporedu su još jedni, 36. u nizu Buzetski dani – Europsko prvenstvo brdskih auto utrka. Oktanski spektakl koji svake godine budi interes brojnih domaćih i inozemnih vozača, i ove će godine na stazi dužine 5001 metar od Mosta do Peničići ugostiti natjecatelje i natjecateljice iz Francuske, Italije, Slovenije, Austrije, Češke, Slovačke, Bugarske, Poljske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Kosova,...

POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI

Po proteku natječajnog roka, za prijem u službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto stručni suradnik za financijsko knjigovodstvo u Upravnom odjelu za financije i gospodarstvo Grada Buzeta, povjerenstvo za provedbu natječaja oglašava poziv za testiranje kandidata čije su prijave pravodobne, uredne i koji ispunjavaju sve formalne uvjete iz natječaja na pisano testiranje i intervju, koje će se održati dana:


19. rujna 2017. godine (utorak) u zgradi gradske uprave u Buzetu, II. istarske brigade...

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste primali novosti i informacije vezane uz Grad Buzet