T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

E-SAVJETOVANJE ​o Nacrtu prijedloga Procjene rizika od velikih nesreća za Grad Buzet

Grad Buzet otvara Javno Savjetovanje o Nacrtu prijedloga Procjene rizika od velikih nesreća za područje Grada Buzeta. Temeljem čl.17. stavak 1 Zakona o sustavu civilne zaštite (NN 82/15) predstavničko tijelo, na prijedlog izvršnog tijela jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave donosi Procjenu rizika od velikih nesreća.

Potreba izrade Procjene rizika od velikih nesreća za Grad Buzet temelji se na društvenim, ekonomskim te praktičnim razlozima koji uključuju:

Standardiziranje...

U buzetskom vrtiću održat će se predavanje o važnosti emocionalne inteligencije

Poznata psihologinja i osnivačica Centra za terapiju igrom sa sjedištem u Zagrebu Sanja Ivanušević Grgas održat će predavanje na temu „Zašto je emocionalna inteligencija važnija od IQ-a?“ dana 26.2.2019. s početkom u 18.00 sati u dvorani Dječjeg vrtića „Grdelin“ Buzet.

Predavanje je namijenjeno roditeljima djece Dječjeg vrtića i roditeljima učenika Osnovne škole „Vazmoslav Gržalja“ Buzet.

Na predavanju također mogu sudjelovati svi koji sudjeluju u odgojno-obrazovnom radu s djecom.

Predviđeno...

POZIV NA STRUČNO PREDAVANJE ZA POLJOPRIVREDNIKE

Grad Buzet u suradnji sa prof.dr.sc. Đanijem  Benčićem iz Agronomskog fakulteta u Zagrebu organizira besplatno predavanje za zainteresirane proizvođače maslinovog ulja koje će se održati u

 

petak, 15. veljače 2019. godine s početkom u 18 sati u Narodnom domu, II. istarske brigade 2, Buzet

 

 

Teme predavanja:

  1. Valorizacija rubnog mediteranskog područja Istre u proizvodnji maslinovog ulja – mogućnosti i ograničenja kako više i bolje iskoristiti područje sjeverne Istre
  2. Nove agrotehničke...

Javni pozivi za dodjelu nepovratnih potpora u poduzetništvu i poljoprivredi u 2019. godini

Na temelju Programa poticanja poduzetništva Grada Buzeta u 2019. godini te Odluke o subvencijama u poljoprivredi u 2019. godini (''Službene novine Grada Buzeta'', broj 1/19.), Gradonačelnik Grada Buzeta objavljuje:

1. JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za dodjelu nepovratnih potpora za poticanje razvoja poduzetništva na području Grada Buzeta u 2019. godini

2. JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za dodjelu subvencija u poljoprivredi na području Grada Buzeta u 2019. godini.

Detalje o javnim...

12. tjedan psihologije i ove godine u Buzetu

I ove godine Tjedan psihologije s brojnim zanimljivim predavanjima i radionicama održava se i u Buzetu. U ponedjeljak 18.2. u 18.30 sati u gradskoj vijećnici buzetskog Narodnog doma održat će se predavanje spec. kliničke psihologije Tanje Sever "Perfekcionizam kod djece". Predavanje je namijenjeno široj javnosti. Sljedećeg dana, za roditelje učenika šestih i sedmih razreda osnovne škole, u knjižnici osnovne škole Vazmoslav Gržalja Buzet u 17.00 sati, održat će se predavanje psihologinje Šarlote...

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste primali novosti i informacije vezane uz Grad Buzet