T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Objava natječaja za podmjeru 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva

Obavještavamo Vas da je izašao natječaj za provedbu Podmjere 4.1. »Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva« – provedba tipa operacije 4.1.1. »Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava« sektor biljne proizvodnje.

Natječaj je objavljen na stranici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, link: http://www.apprrr.hr/podmjera-41-potpora-za-ulaganja-u-poljoprivredna-gospodarstva-1962.aspx...

Radionica: Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira radionice za potencijalne korisnike mjere 6 “Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja”, podmjere 6.2, tipa operacije 6.2.1 “Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Radionica je namijenjena korisnicima upisanim u Upisnik poljoprivrednika najmanje jednu...

Natječaj za popunu radnog mjesta u okviru projekta KulTERRA

Temeljem odredbi Zakona o radu, Pravilnika o radu Pučkog otvorenog učilišta „Augustin Vivoda“ Buzet i Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020.

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE „AUGUSTIN VIVODA“ BUZET

raspisuje

N A T J E Č A J

za popunu radnog mjesta

KULTURNO-UMJETNIČKI KOORDINATOR U SKLOPU PROJEKTA KulTERRA

·         jedan izvršitelj na određeno puno radno vrijeme, od 01. ožujka 2018. do...

Natječaji LAG-a u 2018. godini - poziv na predstavljanje

Lokalna akcijska grupa „Sjeverna Istra“, u suradnji s gradom Buzetom i općinom Lanišće, vas poziva na predstavljanje Plana provedbe LAG-natječaja u 2018. godini.

Predstavljanje Plana provedbe LAG-natječaja u 2018. godini dio je animacijskih aktivnosti u svrhu pripreme projekata koji se planiraju provoditi putem Lokalne razvojne strategije LAG-a „Sjeverna Istra“ (LRS). Aktivnost se odvija u okviru podmjere 19.4. „Tekući troškovi i animacija” unutar mjere 19 Programa ruralnog razvoja Republike...

Oglas za radno mjesto

Na temelju odredbi članaka 29., vezano uz članak 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“, broj 86/08. i 61/11., u daljnjem tekstu Zakon), članka 30. i 31. Pravilnika o unutarnjem redu gradske uprave („Službene novine Grada Buzeta“, broj 12/17.) te točke II. Plana prijma u službu u upravnim tijelima Grada Buzeta za 2018. godinu („Službene novine Grada Buzeta“, broj 12/17.), pročelnik Upravnog odjela za gospodarenje prostorom...

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste primali novosti i informacije vezane uz Grad Buzet