T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

OBAVIJEST !!

Od 6. do 8. rujna u Buzetu se održava niz manifestacija u povodu obilježavanja dana Grada Buzeta.

Zbog najave cjelodnevnih pljuskova primorani smo OTKAZATI SUBOTINU PO STARINSKI koja se trebala održati u nedjelju 8. rujna 2019. Današnji i sutrašnji program bit će organiziran po planiranom rasporedu.

Povrat novca za kupljene ulaznice u pretprodaji moguće je ostvariti u Pučkom otvorenom učilištu Buzet uz predočenje računa.

Ispričavamo se svim sudionicima, suorganizatorima te posjetiteljima...

ANI@StepRi Playpark - šestomjesečni program podrške poduzetnicima

STEP RI znanstveno tehnologijski-park Sveučilišta u Rijeci i INA d.d. pokrenuli su šestomjesečni program podrške kako bi omogućili poduzetnicima i poduzetnicima početnicima da svoju poslovnu ideju ili startup pretvore u održiv i uspješan posao.

ANI@StepRi Playpark je šestomjesečni program podrške koji su pokrenuli INA i Step Ri kako bi vam omogućili da svoju poslovnu ideju ili startup pretvorite u održiv i uspješan posao.

Podrška uključuje od „krova nad glavom“, preko edukacija iz...

LAG-natječaj za tip operacije 6.3. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“

Obavještavamo Vas da je  LAG „Sjeverna Istra“ objavila 5. LAG-natječaj za tip operacije 6.3. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“.

Rok za podnošenje prijava počinje teći od 02.09.2019. godine i traje do 02.10.2019. godine.

Ukupni iznos raspoloživih sredstava za ovaj Natječaj iznosi 449.088,00 HRK.
Vrijednost potpore po korisniku iznosi 15.000,00 EUR u kunskoj protuvrijednosti.

Predmet LAG-natječaja: Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava za nositelje projekata...

Javni poziv za dodjelu nagradne stipendije Buzetski TOP studenti

Temeljem Zaključka o dodjeli nagradne stipendije za studente koji su tijekom studija ostvarili iznimne rezultate (KLASA: 602-01/19-01/15, URBROJ: 2106/01-03-01-19-1 od 29. srpnja 2019. godine), gradonačelnik Grada Buzeta dana 31. srpnja 2019. godine objavljuje javni poziv za dodjelu nagradne stipendije za studente koji su tijekom studija ostvarili iznimne rezultate.

Rok za prijavu je 9. kolovoza 2019. godine. 

Prijava s traženim prilozima dostavlja se osobno, putem pošte na adresu: Grad...

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga novoga Pravilnika o stipendiranju

Na temelju članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“, br. 25/13, 85/15) Grad Buzet započinje postupak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga novoga Pravilnika o stipendiranju učenika i studenata.

Pozivamo predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 14. kolovoza 2019. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe na predloženi Nacrt Pravilnika o stipendiranju učenika i studenata (u prilogu) putem pošte ili osobno na...

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet