T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

ANI@StepRi Playpark - šestomjesečni program podrške poduzetnicima

STEP RI znanstveno tehnologijski-park Sveučilišta u Rijeci i INA d.d. pokrenuli su šestomjesečni program podrške kako bi omogućili poduzetnicima i poduzetnicima početnicima da svoju poslovnu ideju ili startup pretvore u održiv i uspješan posao.

ANI@StepRi Playpark je šestomjesečni program podrške koji su pokrenuli INA i Step Ri kako bi vam omogućili da svoju poslovnu ideju ili startup pretvorite u održiv i uspješan posao.

Podrška uključuje od „krova nad glavom“, preko edukacija iz poduzetničkih i poslovnih znanja i vještina, individualnog poslovnog savjetovanja i mentoriranja do novčane nagrade za najbolje te je potpuno besplatna.

ANI@StepRi Playpark je inkubator namijenjen pojedincima i timovima s idejom za pokretanje novog posla kao i onima koji su već osnovali poduzeće, ali još uvijek traže model održivog poslovanja ili način za brži rast.

Primaju se poslovne ideje iz svih područja, no posebno su zanimljive prijave koje rješavaju probleme u energetici, prometu, urbanom razvoju, turizmu, zdravlju i medicini te u području blockchaina, IoT „big data“ tehnologija, umjetne inteligencije (AI), virtualne realnosti (VR) kao i proizvoda široke potrošnje.

Sudionici u programu ANI@StepRiPlaypark će dobiti:

  • Šestomjesečno 24/7 korištenje zajedničkog uredskog prostora te mogućnost korištenja dvorana i sale za sastanke u zgradi Step Ri
  • Individualno poslovno savjetovanje i podrška profesionalnih mentora
  • Mogućnost razvojne i poslovne suradnje s najvećom hrvatskom kompanijom – Inom
  • Edukacije iz poduzetničkih i poslovnih znanja i vještina
  • Novčane nagrade najboljima - najbolji sudionici, pojedinci ili timovi, bit će nagrađeni novčanim nagradama u iznosima od 1 x 25.000 kn te 2 x 2.500 kn.

Prijave su otvorene od 03.09. do 30.09.2019. Za više informacija posjetite http://www.stepriplaypark.com.hr/.

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet