T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Anketa u sklopu izrade Strateškog plana razvoja turizma na području Grada Buzeta

Grad Buzet naručitelj je izrade Strateškog plana razvoja turizma na području Grada Buzeta za razdoblje 2020. – 2026. kojeg izrađuje Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije. Kako je prilikom izrade strateškog plana razvoja turizma na području Grada Buzeta za razdoblje 2020. – 2026. izrazito važno provesti anketu među stanovnicima Grada Buzeta i dionicima u turizmu, ljubazno Vas molimo da odvojite djelić svog vremena i da ispunite anonimnu anketu koja se nalazi na sljedećoj poveznici: 

https://www.1ka.si/a/214546

Ukoliko ste zainteresirani za rezultate ankete ili imate bilo kakvih pitanja o anketi, molimo Vas da kontaktirate autore ankete, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu na e-mail:  danielas@fthm.hr


Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju dodijelila je Gradu Buzetu sredstva u iznosu od 131.250,00 kuna za izradu “Strateškog plana razvoja turizma na području Grada Buzeta za razdoblje 2020. – 2026.“ Strateški plan razvoja turizma na području Grada Buzeta za razdoblje 2020. – 2026. je dokument koji objedinjuje sve segmente turizma na području Grada Buzeta, planirana ulaganja u turizmu, projekte u turizmu i sl. Izrađivati će se po načelu Integriranog pristupa, a posebice u smislu participativnog sudjelovanja koji omogućuje sudjelovanje građana u donošenju odluka i kasnijoj provedbi strateškog dokumenta.

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet