T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Anketni upitnik - POS stanogradnja

Grad Buzet u suradnji s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) krenuo je u pripremne aktivnosti za izgradnju višestambenih zgrada po programu poticajne stanogradnje (POS), s ciljem da omogući svojim sugrađanima rješavanje stambenog pitanja po uvjetima povoljnijim od tržišnih, uz garantiranu kvalitetu i završavanje radova u roku. Detaljne informacije o svim pogodnostima koje pruža Program poticane stanogradnje biti će prezentirane građanima Grada Buzeta od strane predstavnika Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) krajem 2019. godine. Točan datum održavanja prezentacije biti će objavljen u medijima i na mrežnim stranicama Grada Buzeta.

Radi sagledavanja i ocjene stvarnih potreba potencijalnih kupaca stanova, te za potrebe razrade svih drugih elemenata vezanih za realizaciju Programa poticane stanogradnje u Gradu Buzetu nužno je prikupiti odgovarajuće podatke od građana. Stoga Vas pozivamo da ispunite ovaj ANKETNI UPITNIK kako bi sama projektna dokumentacija te izgradnja bili u najvećoj mogućoj mjeri prilagođene potrebama budućih stanara.

 

Informacije prikupljene ovom anketom služit će isključivo za dobivanje pregleda relevantinih podataka i elemenata u cilju izrade što kvalitetnije snimke stvarnih stambenih potreba, a kako bi se na što primjereniji način pristupilo operativnoj razradi predmetnog projekta i neće se koristiti u druge svrhe.

Anketni upitnik možete ispuniti:

ili ispunjeni anketni upitnik iz priloga ovog poziva možete do 20. srpnja 2019. godine dostaviti osobno ili putem pošte na adresu Grada Buzeta, II istarske brigade 11 ili e-mailom na adresu info@buzet.hr.

ANKETNI UPITNIK

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet