T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Buzz@teen 2020

20.08.2020.

Program "Buzz@teen" održat će se od četvrtka 20. kolovoza do nedjelje 23. kolovoza. Niz poslastica za mlađi uzrast bit će otvoren animiranim filmom "Raggie", o djevojčici čija krpena lutka oživi. Pozornost će izazvati i talijanski naslov "Moj brat lovi dinosaure". Film o dječaku, koji se srami svog mlađeg brata s Downovim sindromom, osvojio je Nagradu mlade publike Europske filmske akademije. Djeca će doći na svoje i filmom "Rocca mijenja svijet" o nekonvencionalnoj 11-godišnjakinji nalik na modernu Pipi Dugu Čarapu, koja živi s vjevericom. "Putovanje jednog princa" prekrasna je animacija koja u Buzet stiže s međunarodnog festivala animiranog filma u Annecyju. Još jedna animirana poslastica je "Pazi na čarobnjaka", avantura o dječaku Terryju koji zaluta u neobično kraljevstvo.

Švedski film "Faunutland i izgubljena čarolija" prati djevojčicu koja jedina može spasiti čarobnu zemlju punu čudesnih stvorenja. Nespretni dječak koji se želi dokazati, glavni je, pak, lik filma "Odbrojavanje do kaosa". Tu je i niz kratkih filmova za mlađe, a Buzet će i ove godine posjetiti Profesor Baltazar. Najbolji film programa ponovno će izabrati festivalski žiri mladih. 

Starija publika uživat će u atrakcijama iz ovogodišnjeg motovunskog programa. Na programu je "Ajvar", srpski kino hit o raspadu jedne ljubavi, zatim argentinski napeti pljačkaški film "Veličanstveni gubitnici", te prošlogodišnja makedonska uspješnica "Bog postoji, njeno ime je Petrunija". Publiku će zabaviti, a možda i zabrinuti "Selfie", francuski hit o modernom društvu u raljama pretjeranog korištenja tehnologije.

Zbog smanjenog kapaciteta gledališta uvode se dvije popodnevne projekcije u kinu Muzej – u 16 i 18 sati, dok će se večernje projekcije održavati u Kapetanovom kinu i kinu Pjacalet u 21 sat. Popodnevne projekcije su besplatne, a ulaznice se podižu na blagajni, dok se karte za večernje projekcije prodaju po cijeni od 20 kuna na blagajni jedan sat prije početka projekcije. Sve projekcije održat će se uz maksimalne mjere opreza sukladno aktualnoj epidemiološkoj situaciji.

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet