T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Čestitka prigodom nadolazećih blagdana

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

na kraju 2018. godine obraćam vam se s velikim poštovanjem i zahvalnošću što smo i ovu godinu zajedničkim radom, trudom i zalaganjem uspješno priveli kraju. U nadolazećoj godini očekuju nas novi projekti i aktivnosti kojima nastojimo život u našoj sredini učiniti još ugodnijim te dodatno podignuti društveni i komunalni standard naših sugrađana. U 2019. godini započet ćemo s nadogradnjom buzetskog dječjeg vrtića i time svoj zainteresiranoj djeci omogućiti upis. U sljedećoj godini započinju i radovi na uređenju Palače Verzi u kojoj će biti smješten poduzetnički inkubator, a čime će uz osiguravanje povoljnih poslovnih prostora za mlade poduzetnike, još jedna starogradska palača dobiti novo ruho. Sredinom godine posjetiteljima će biti otvorena vrata novouređenog i multimedijski opremljenog kaštela Petrapilosa koji će značajno doprinijeti još bržem razvoju turizma na Buzeštini i dodatno oplemeniti atraktivnost naše destinacije. Sljedeće godine na novoj lokaciji s radom će započeti i gradska knjižnica, koja će zahvaljujući novom uređenju, većem i adekvatnijem prostoru te primjerenijoj lokaciji postati dnevni boravak grada. Kraju će se privesti i proširenje i uređenje gradskog groblja, nastaviti će se s komunalnim uređenjem poduzetničkih zona, rekonstrukcijom nerazvrstanih cesta te izgradnjom javne rasvjete. I dalje ćemo održavati nadstandard u zdravstvu i socijalnoj skrbi, stipendirati učenike i studente, podupirati naše obrtnike, poduzetnike i poljoprivrednike te sufnancirati projekte i programe buzetskih udruga, a sve u cilju daljnjeg razvoja Buzeta kao sigurnog i ugodnog grada za život i poslovanje.

Želimo da nadolazeće blagdane provedete u miru i veselju u društvu vaših najmilijih te da vam nova godina donese obilje zdravlja, uspjeha i zadovoljstva. Veselimo se daljnjoj suradnji i nadamo se da će i nadolazeću godinu obilježiti skladan suživot, zajedništvo i sloga po kojoj smo mi Buzećani nadaleko poznati! 

Vaš gradonačelnik

Siniša Žulić

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet