T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Delagacija Buzeta u posjetu Varaždinu i Koprivnici

Delegacija Grada Buzeta predvođena gradonačelnikom Sinišom Žulićem i zamjenicom Anom Pernić na radnom se sastanku sa županom Varaždinske županije Radimirom Čačićem i suradnicima upoznalo s modelima javno-privatnog partnerstva kkjeg Varaždinska županija uspješno primjenjuje već više od deset godina. Budući da je Grad Buzet u projektu Restaura koji ima za cilj uspostavu javno-privatnog partnerstva u povijesnoj gradskoj jezgri, u palači Bigatto u kojoj je smješten Gradski zavičajni muzej, osim samog uvođenja predstavnike Buzeta zanimalo je i kako model funkcionira nakon desetak godina primjene, prvenstveno sa strane financijskih obveza.

Osim što ima najviše iskustava i podataka o provedbi tog modela, Varaždinska županija je ujedno jedina u Hrvatskoj realizirala projekt JPP-a na zaštićenom kulturnom dobru: Županijska palača na Franjevačkom trgu temeljito je obnovljena upravo putem modela javno-privatnog partnerstva.

Delegacija Buzeta prigodu je iskoristila i za posjet Poduzetničkom inkubatoru u Koprivnici, gdje se upoznala s modelom uspješnog i inovativnog poslovnog centra koji novim poduzetnicima osim početne pomoći nudi i brojne druge programe na njihovom putu do uspjeha.

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste primali novosti i informacije vezane uz Grad Buzet