T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Javno savjetovanje

Javno savjetovanje o Nacrtu prijedloga Odluke o agrotehničkim mjerama u svrhu zaštite poljoprivrednog zemljišta te uređivanju i održavanju poljoprivrednih rudina na području Grada Buzeta

Na temelju članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN broj 85/15) Grad Buzet započinje postupak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Odluke o agrotehničkim mjerama u svrhu zaštite poljoprivrednog zemljišta te uređivanju i održavanju poljoprivrednih rudina na području Grada Buzeta.

Pozivamo predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 29. lipnja 2018. godine dostave svoje prijedloge i mišljenja na Nacrt prijedloga o agrotehničkim mjerama u svrhu zaštite poljoprivrednog zemljišta te uređivanju i održavanju poljoprivrednih rudina na području Grada Buzeta.

Prijedlozi i mišljenja na Nacrt prijedloga Odluke o agrotehničkim mjerama u svrhu zaštite poljoprivrednog zemljišta te uređivanju i održavanju poljoprivrednih rudina na području Grada Buzeta mogu se dostaviti putem priloženog obrasca na e-mail adresu: iris.jakac@buzet.hr ili putem pošte na adresu: Grad Buzet, Upravni odjel za financije i gospodarstvo, II. istarske brigade 11, 52420 Buzet.

Nacrt prijedloga Odluke o agrotehničkim mjerama u svrhu zaštite poljoprivrednog zemljišta te uređivanju i održavanju poljoprivrednih rudina na području Grada Buzeta s obrazloženjem nalazi se u privitku.

Javno savjetovanje - OBRAZAC

ODLUKA o agrotehničkim mjerama - NACRT PRIJEDLOGA

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet