T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Korina Zugan potvrdila mjesto u reprezentaciji

Korina Zugan, članica Kickboxing kluba Fighter iz Buzeta predanim je radom i izvrsnim rezultatima potvrdila drugu godinu za redom mjesto u reprezentaciji Hrvatske u kickboxingu. Obranivši zlato na Prvenstvu Hrvatske osigurala je put na Europsko prvenstvo u Skoplje koje se održava od 2. Do 9.rujna.

Korina je kao i prošle godine član reprezentacije u juniorskoj konkurenciji light contacta u kategoriji do 60 kg. Sportašica koja ima 17 godina, ali svojim stavom, upornošću i predanošću onome što radi reklo bi se da je starija.

„Volim trenirati, a prošlogodišnje prvenstvo u Dublinu bila mi je motivacija da i ove godine postanem član reprezentacije. To je velika čast, ali i odgovornost. Motivirana sam i bez obzira što je ponekad teško guram dalje. Dobar je osjećaj kad na treningu napreduješ, kad pobjeđuješ sam sebe. Dati ću sve od sebe, ali nemam strah. Znam da ako dam sve od sebe kakav god rezultat bude i ja, ali i svi oko mene biti će zadovoljni. Želim se zahvaliti svima na podršci; roditeljima i obitelji, klubu, Gradu Buzetu i svim ostalim sponzorima koji su me podržali prošle godine, a koji će vjerujem i ove godine biti uz mene. Veselim se još jednom velikom prvenstvu. Navijajte za mene!“ rekla je mlada sportašica koja pršti energijom i entuzijazmom.

„Korina je zaista predani sportaš. Kada trenira radi to sa 110% volje i kapaciteta. I ja osjećam koliko se ona dobro osjeća u dvorani i lijepo je što sve ostale obaveze ne zapostavlja kako bi trenirala i posvetila se svojoj prvoj ljubavi. Nama trenerima je zaista bitno da je sve u školi super, a onda možemo govoriti o sportu. Klubu je ponos imati člana reprezentacije, Korina je zrela, i kad je trebala odrađivati sama treninge zbog moje odsutnosti njoj to nije padalo teško i nije negodovala. Sve je odrađivala po dogovoru. U muci se zaista poznaju junaci. Prošla sam s njom i lom nosa na državnom prvenstvu, zaista je put do zlata bio trnovit. Ali i tada smo dokazale da se uz podršku i u tim teškim situacijama gura dalje. I eto, sad Korina ubire plodove i putuje u Makedoniju.“ nadovezala se trenerica Iva Jeletić Prodan.

Korina će dio priprema odraditi u Rijeci s kolegama iz reprezentacije, a nakon priprema kreće spremanje za put. Prvenstvo se održava početkom rujna, a očekuju se najbolji borci iz cijele Europe.

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste primali novosti i informacije vezane uz Grad Buzet