T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Mostovi suradnje Kopra i Buzeta

Buzetski gradonačelnik Siniša Žulić, njegova zamjenica Ana Pernić i predsjednik Gradskog vijeća Dejan Jakac primili su u službeni posjet novog koparskog gradonačelnika Aleša Bržana sa zamjenicom Jasnom Softić. Prvi susret čelnika dvaju pobratimljenih gradova iskorišten je za upoznavanjem sa dosadašnjom zajedničkom suradnjom te stvaranju planova za naredno razdoblje.
- Tridesetogodišnja službena suradnja Kopra i Buzeta prožeta je brojnim međusobnim aktivnostima, a vežu nas i brojne rodbinske i prijateljske veze. Kopar nam je uvijek bio uzor i mnogo smo u posljednje vrijeme naučili od Kopra. Drago mi je da aktivna suradnja traje između naših škola, obrtnika, vatrogasaca, lovaca i primjerice umirovljenika - naglasio je tom prigodom Siniša Žulić.
Koparski gradonačelnik nadovezao se kako je siguran da će i buduća suradnja dvaju gradova biti vrlo uspješna.
Posjet Buzetu iskorišten je i za posjet Istarskom vodovodu gdje je direktor Mladen Nežić upoznao svog novog kolegu direktora Rižanskog vodovoda Koper Martina Pregelja sa sustavom koji dio svoje vode predaje i u slovensko primorje.

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet