T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI

Po proteku natječajnog roka, za prijem u službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto stručni suradnik za financijsko knjigovodstvo u Upravnom odjelu za financije i gospodarstvo Grada Buzeta, povjerenstvo za provedbu natječaja oglašava poziv za testiranje kandidata čije su prijave pravodobne, uredne i koji ispunjavaju sve formalne uvjete iz natječaja na pisano testiranje i intervju, koje će se održati dana:


19. rujna 2017. godine (utorak) u zgradi gradske uprave u Buzetu, II. istarske brigade 11 (dvorana za sastanke) s početkom u 8,00 sati.


Na testiranje je potrebno donijeti osobnu iskaznicu ili drugu ispravu na kojoj se nalazi fotografija, s kojom se dokazuje identitet osobe.

 

Cjelokupni tekst Poziva na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste primali novosti i informacije vezane uz Grad Buzet