T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Poziv na radionicu: Modeli upravljanja obnovljenom kulturnom baštinom - projekt KulTERRA

Pozivamo Vas na radionicu namijenjenu konzervatorsko-restauratorskoj struci, lokalnom stanovništvu i turističkim djelatnicima u sklopu projekta KulTERRA - Revitalizacija istarskih kaštela Morosini-Grimani i Petrapilosa koja će se održati u petak, 16. ožujka, 2018. godine u vijećnici Grada Buzeta s početkom u 9.30 sati.

Tema radionice je 'Modeli upravljanja obnovljenom kulturnom baštinom', a predviđeno trajanje radionice je do 15.00 sati. Na radionici će sudjelovati domaći i inozemni stručnjaci iz područja upravljanja kulturnom baštinom koji će održati predavanja na navedene teme, te u nastavku sudjelovati na okruglom stolu.

S obzirom da je broj sudionika na radionici ograničen, molimo Vas da svoje sudjelovanje na radionici potvrdite na jedan od e-mailova info@svetvincenat.hr ili matea.stanic@svetvincenat.hr do utorka, 13. ožujka, 2018.godine u 12.00 sati.

Program radionice

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste primali novosti i informacije vezane uz Grad Buzet