T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

PREDSTAVLJANJE NACRTA STRATEŠKOG PLANA RAZVOJA TURIZMA NA PODRUČJU GRADA BUZETA 2020. – 2026.

U četvrtak dana 10.10.2019. godine u prostorijama gradske vijećnice Grada Buzeta (Narodni dom, II. istarske brigade 2) s početkom u 18:00 sati održati će se predstavljanje nacrta strateškog plana razvoja turizma na području Grada Buzeta za razdoblje 2020. – 2026. Predstavljanje strateškog plana održati će stručnjaci iz Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije, koji su ujedno i autori strateškog plana razvoja turizma.

Strateški plan razvoja turizma na području Grada Buzeta za razdoblje 2020. – 2026. je dokument koji objedinjuje sve segmente turizma na području Grada Buzeta, planirana ulaganja u turizmu, projekte u turizmu i sl. Izrađivati će se po načelu Integriranog pristupa, a posebice u smislu participativnog sudjelovanja koji omogućuje sudjelovanje građana u donošenju odluka i kasnijoj provedbi strateškog dokumenta. Prilikom izrade dokumenta sudjelovati će cijela javnost, uključujući stanovnike Grada Buzeta, djelatnike u turizmu i poduzetnike, civilno društvo i druge. Osim njih, sudjelovati će i posebno osnovana radna skupina koja će biti sačinjena od predstavnika iz različitih javnih ustanova, privatnih poduzeća u turizmu, civilnog društva i sl.

Više o projektu i strateškom planu na sljedećoj poveznici: http://www.buzet.hr/novosti/detaljno/gradu-buzetu-odobrena-eu-sredstva-za-izradu-strateshkog-plana-razvoja-turiz

STRATEŠKI PLAN RAZVOJA TURIZMA NA PODRUČJU GRADA BUZETA ZA RAZDOBLJE 2020. – 2026.  FINANCIRAN JE SREDSTVIMA EUROPSKE UNIJE IZ EUROPSKOG POLJOPRIVREDNOG FONDA ZA RURALNI RAZVOJ

PROGRAM RURALNOG RAZVOJA  2014. – 2020.

Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj: Europa ulaže u ruralna područja

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet