T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Predstavljen Plan revitalizacije starogradske jezgre


U prostorijama Zavičajnog muzeja Grada Buzeta djelatnici Instituta za turizam iz Zagreba koji su ujedno i autori Integriranog plana revitalizacije starogradske jezgre, predstavili su ovaj dokument koji se izrađuje u sklopu projekta Restaura financiranim sredstvima Europske unije.

Integrirani plan revitalizacije strateški je dokument koji objedinjuje sve aktivnosti vezane uz revitalizaciju starogradske jezgre, a svojim prijedlozima i idejama u izradu ovog strateškog dokumenta aktivno su se uključili predstavnici tvrtki i ustanova koje djeluju na području Staroga grada, predstavnici Mjesnog odbora i sami mještani.

Zahvaljujući zajedničkom angažmanu, izrađene su smjernice s ciljem rješavanja problema identificiranih na dosadašnjim radionicama i javnoj tribini te pokretanja novih projekata u infrastrukturi, kulturi i turizmu koji će dati dodanu vrijednost i povećati kvalitetu života u starogradskoj jezgri.

Nacrt Integriranog plana revitalizacije starogradske jezgre dostupan je na sljedećem LINKU

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste primali novosti i informacije vezane uz Grad Buzet