T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Prof. dr. sc. Velimir Srića: UPRAVLJANJE VREMENOM I PRIORITETIMA

U sklopu projekta InCITY+, Grad Buzet nastavlja sa edukacijama i motivacijskim predavanjima za poduzetnike, ali i za sve zainteresirane osobe koje imaju cilj unaprijediti osobni i organizacijski  razvoj. Tim će povodom u Buzetu (Gradska vijećnica Narodnog doma), u ponedjeljak 10. veljače 2020. godine, s početkom u 19.00 sati, gostovati prof. dr. sc. Velimir Srića.

Prof. dr.sc. Velimir Srića sveučilišni je profesor u trajnom zvanju na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i konzultant iz menadžmenta i informatike u niz hrvatskih i međunarodnih tvrtki (Coca Cola, Ericsson Nikola Tesla, Riviera holding, LURA, INA, Agrokor, SRC.SI, NLB, Krka, Gorenje, PBZ itd.). U Buzetu će održati predavanje na temu ''UPRAVLJANJE VREMENOM I PRIORITETIMA: Kako postaviti ciljeve i prioritete i efikasno koristiti vrijeme''.

Ukoliko ste u mogućnosti prisustvovati predavanju, bit će nam drago.

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet