T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Program Subotine 2020

07.09.2020.

Iako u puno skromnijem i epidemiološki prihvatljivom obliku, od ovog petka u Buzetu kreću programi obilježavanja Dana Grada Buzeta - Subotine 2020.

Ovogodišnji zabavni program sastavljen je od niza glazbeno-zabavnih priredbi koji će se održavati u krugu buzetskih ugostiteljskih objekata. U petak je program prilagođen mlađoj publici, dok se u subotu navečer priremaju svirke buzetskih izvođača na nekoliko lokacija.

Iako, zbog epidemioloških razloga, Subotine po starinski ove godine neće biti, tradicija sajma u Starog gradu Buzetu se nastavlja putem programa "Samanj u Storen grode". Sajam u buzetskoj starogradskoj jezgri odvijat će se od Lopara (Šetališta V. Gortana) pa do Trga Vela šterna, a uključit će domaću ponudu buzetskih oštarija (Melody, Vela vrata, Stara oštarija, Sandy, Sv. Ivan), merkat s bogatom ponudom buzetskih trgovaca i glazbu tradicijskih gunjaca.

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet