T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Suradnja Grada Buzeta i Fakulteta ekonomije i turizma iz Pule

Fakultet ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković” iz Pule i Grad Buzet potpisali su danas Sporazum o suradnji koji podrazumijeva uspostavljanje i razvijanje suradnje na području organizacije stručne prakse u Gradu Buzetu, održavanja predavanja stručnjaka iz Buzeta na Fakultetu, realizaciju tematskih istraživanja, zatim izradu znanstvenih i stručnih projekata, organizaciju seminara, radionica, okruglih stolova, konferencija i edukativnih programa, okupljanja znanstvenika i stručnjaka različitih specijalnosti, redovite razmjene poslovno relevantnih informacija o mogućnostima unaprijeđivanja međusobnih poslovnih odnosa i suradnje, te druge oblike poslovne suradnje.

Gradonačelnik Grada Buzeta izrazio je zadovoljstvo uspostavljenom suradnjom sa željom da ona u budućnosti prijeđe u prisniji odnos akademske zajednice i javnog sektora po uzoru na razvijene europske zemlje i gradove. Grad Buzet može studentima i nastavnom osoblju poslužiti za daljni razvoj stručnih kompetencija i stjecanju potrebnog iskustva, a vjerujem da kroz

Dekan Robert Zenzerović je naglasio da su takvi sporazumi logičan slijed, odnosno iskorak prema jedinicama lokalne samouprave.

-Studentima se omogućuje da svoja teorijska znanja primijene u praksi, te da se jače povežu sa zajednicama u kojima žive i da naposljetku u njima i ostanu živjeti. Naš fakultet promiče kulturu samozapošljavanja u poduzetništvu, a imamo i studentski inkubator sa sedam poduzeća koji odlično funkcionira i na njega smo jako ponosni, podcrtao je dekan. Pri fakultetu imaju Centar za karijere kojemu se poslodavci koji su zainteresirani mogu javiti i onda im se preporučuju studenti.

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet