T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Zlato Aleksandra Popova u streljaštvu

Aleksandar Popov 15-godišnjak iz Buzeta, osvojio je prvo mjesto u disciplini zračni pištolj na prvenstvu Hrvatske zračnim oružjem za 
kadete u streljaštvu, održanom proteklog vikenda u Osijeku na streljani Pampas. Tom prigodom gradonačelnik Grada Buzeta Siniša Žulić upriličio mu je prijem zajedno s njegovim trenerom Vjekoslavom Poropatom. Popov je četiri godine član Streljačkog kluba "Augustin Vivoda" Buzet i od samih početka postiže zapažene rezultate. Tri godine za redom je županijski prvak u disciplini zračni pištolj, a ove je godine prvi puta sudjelovao na državnom prvenstvu i odmah osvojio prvo mjesto. U finale je ušao kao drugoplasirani i osvojio zlato sa 217,3 krugova u konkurenciji 28 natjecatelja.
- Nakon rezultata koji mi je bio potreban da ostvarim normu za plasman na državno prvenstvo, vidjeli smo da imam rezultat kojim se mogu plasirati u finale - rekao je Popov o svom uspjehu. Već nakon dva ispucana kruga uvidio sam da Aleksandar može do zlatne medalje i državnog natjecanja, dodao je njegov trener Vjekoslav Poropat, a ubrzo je prestigao i trenutno vodećeg strijelca iz Zagreba. Nadam se da ćemo ubrzo uspjeti oformiti i ekipu u tom uzrastu, kako bi Aleksandar zajedno sa svojim vršnjacima mogao postizati zapažene rezultate za naš klub i u momčadskoj konkurenciji.
Gradonačelnik Siniša Žulić uz čestitke na ovom iznimnom uspjehu zaželio je da i naredni nastupi na natjecanjima budu oplemenjeni medaljama mladog Buzećana.

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet