Pristupačnost

T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Buzet

Riječ gradonačelnika

Drage sugrađanke, cijenjeni sugrađani, prijatelji Buzeta,

Raduje me što Vas mogu pozdraviti na internet stranicama našega Grada koje nam otvaraju vrata međusobne komunikacije i razumijevanja te nude mogućnost boljeg upoznavanja Buzeštine:
- pronaći ćete ovdje osnovne informacije o njegovoj povijesti, kulturi, gospodarstvu, društvenim djelatnostima, upoznati ćemo vas i s aktualnostima iz rada gradske uprave, kao i sa svim drugim aktualnostima koje se u Buzetu događaju.

Budući da živimo u dinamičnom Gradu i u isto takvom okruženju neophodno je ispravno se postaviti glede svih vidova napretka s time da ne ugrozimo iznimna prirodna i kulturna bogatstva koja naša Buzeština ima, a sve u cilju da Buzet bude moderan grad u kojemu je ugodno i sigurno živjeti i raditi. U tom smislu obećajem da ću dati sve od sebe da naš Buzet sa svim svojim specifičnostima raste i razvija se uz odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i komunalnom infrastrukturom, a svim građanima Buzeštine nastojat ćemo pružiti najbolje moguće uvjete glede podrške u socijalnoj skrbi, zdravstvu, predškolskom i školskom obrazovanju, kulturnim i sportskim sadržajima.

Siniša Žulić
gradonačelnik Grada Buzeta

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet