Pristupačnost

T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

48-satno online natjecanje COOPAthon

06.10.2020.

STEP RI, znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, je otvorio prijave za online COOPAthon, odnosno virtualno natjecanje u trajanju od 48 sati orijentirano na razvijanje društveno korisnih ideja.

Što je online COOPAthon?
Online COOPAthon je virtualni hackathon, odnosno vikend natjecanje tijekom kojeg će se razvijati i razrađivati ideje iz ovih područja/tema:
•Svijet bez siromaštva,
•Zdravlje i blagostanje,
•Kvalitetno obrazovanje,
•Dostojanstven rad i ekonomski rast,
•Mir, pravda i snažne institucije

Kome je COOPAthon namijenjen?
Sudjelovati mogu svi zainteresirani, neovisno o tome imaju li već razrađenu ideju ili ne. Ukoliko imate ideju ona mora biti iz jedne od prethodno navedenih tema/područja.
Prijaviti se možete sami ili u timu. Ukoliko nemate tim, STEP RI će se pobrinuti da vas spoji s pojedincima s kojima dijelite interese.

Što vas očekuje?
COOPAthon kreće u petak, 23.10. u 16h, kada će sudionici biti podijeljeni u timove te početi raditi na svojim idejama uz vodstvo mentora. Osim pomoći mentora, timovi će imati priliku pratiti virtualna predavanja iz poduzetničkih vještina.
COOPAthon završava u nedjelju u 16h završnim natjecanjem na kojem će se prezentirati ideje. Natjecanje će biti otvoreno za javnost.
Cijeli događaj će se odvijati u virtualnom okruženju, korištenjem online alata kao što su Zoom i Slack.

Što dobivaš sudjelovanjem u programu?

•Mogućnost sudjelovanja u IN SITU @ STEP RI Playpark šestomjesečnom programu podrške koji je namijenjen pojedincima ili timovima s idejom za pokretanje društveno korisne profitne ili neprofitne priče (udruge ili poduzeća),
•Sudjelovanje na državnom finalu u svibnju 2021., na kojem vas očekuje natjecanje s pobjednicima drugog COOPAthona koji će se održati početkom 2021. godine.

Pobjednički tim na državnom finalu odlazi na studijsko putovanje u Veliku Britaniju u srpnju 2021.
O najboljim idejama odlučivat će nezavisni stručni žiri.

Postupak prijave
Prijave su otvorene od 5. do 19.10. do 12h, a zaprimaju se popunjavanjem prijavnice na: https://forms.gle/vrrrRowchtaD3XbK7. Broj mjesta je ograničen.

Detalji su dostupni na linku: https://www.step.uniri.hr/event/webinar/coopathon
 

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet