Pristupačnost

T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

BODOVNE LISTE PRVENSTVA ZA DODJELU UČENIČKIH STIPENDIJA ZA ŠKOLSKU GODINU 2022./2023.

17.11.2022.

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Grada Buzeta je na sjednici održanoj dana 17. studenog 2022. godine razmatralo zahtjeve za dodjelu učeničkih stipendija za školsku 2022./23. godinu. Na raspisani su natječaj u roku pristigla i zaprimljena ukupno 66  zahtjeva za dodjelu učeničkih stipendija, a sveukupno će se u školskoj 2022./23. godini dodijeliti 42 učeničke stipendije.
Sukladno članku 16. i članku 18., stavku 4. Pravilnika o stipendiranju učenika i studenata ("Službene novine Grada Buzeta" br., 5/19 i 7/22), pravo na nastavak primanja stipendije bez ponavljanja natječajnog postupka ostvarilo je 18 učenika od toga 10 učenika koji polaze srednje škole izvan Buzeta i 8 učenika Srednje škole Buzet. Jedan je učenik ostvario pravo na potporu u obrazovanju.

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Grada Buzeta je sukladno članku 15. st. 1. Pravilnika na sjednici održanoj dana 17. studenog 2022. godine utvrdilo bodovne liste prvenstva:

za učenike koji se školuju u Srednjoj školi Buzet, a ostvarili su pravo na 9 stipendija (3 stipendije učenici gimnazijskog usmjerenja, 3 stipendije učenici strukovnog četverogodišnjeg usmjerenja i  3 stipendije učenici trogodišnjih obrtničkih zanimanja), za učenike srednjih škola koji se školuju izvan područja Grada Buzeta, a koji ostvaruju pravo na 15 novih stipendija (i to za četverogodišnja usmjerenja 7 stipendija, za trogodišnja industrijska i obrtnička zanimanja 7 stipendija, a obzirom da se nisu popunila mjesta za ovu grupu školovanja, na temelju postignutih bodova prema uspjehu u obrazovanju popunila se bodovna lista kandidatima sa zbirne liste pristiglih prijava za dodjelu stipendija učenicima koji se školuju za četverogodišnja usmjerenja izvan Buzeta te je pravo na stipendiju ostvario još 1 učenik).

Učenici imaju pravo prigovora na utvrđene bodovne liste prvenstva u roku od 8 dana od dana objave istih.

BODOVNA LISTA PRVENSTVA - Izvan Buzeta, trogodišnja industrijska i obrtnička zanimanja

BODOVNA LISTA PRVENSTVA - Srednja škola Buzet - opća gimnazija

BODOVNA LISTA PRVENSTVA - Izvan Buzeta, četverogodišnja usmjerenja

BODOVNA LISTA PRVENSTVA - Srednja škola Buzet - četverogodišnja usmjerenja

BODOVNA LISTA PRVENSTVA - Srednja škola Buzet - trogodišnja usmjerenja

ZAKLJUČAK - Učeničke stipendije bez ponavljanja natječajnog postupka

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet