Pristupačnost

T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Bodovne liste prvenstva za učeničke stipendije za školsku 2023./24. godinu

15.11.2023.

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Grada Buzeta je na sjednici održanoj dana 13. studenog 2023. godine razmatralo zahtjeve za dodjelu učeničkih stipendija za školsku 2023./24. godinu. Na raspisani su natječaj u roku pristigla su i zaprimljena ukupno 82 zahtjeva za dodjelu učeničkih stipendija, a sveukupno će se u školskoj 2023./24. godini dodijeliti 43 učeničke stipendije.

Sukladno članku 16. i članku 18., stavku 4. Pravilnika o stipendiranju učenika i studenata ("Službene novine Grada Buzeta" br., 5/19 i 7/22), pravo na nastavak primanja stipendije bez ponavljanja natječajnog postupka ostvarilo je 15 učenika od toga 7 učenika koji polaze srednje škole izvan Buzeta i 8 učenika Srednje škole Buzet. Jedan je učenik ostvario pravo na potporu u obrazovanju.

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Grada Buzeta je sukladno članku 15. st. 1. Pravilnika na sjednici održanoj dana 13. studenog 2023. godine utvrdilo bodovne liste prvenstva.

Učenici koji se školuju u Srednjoj školi Buzet ostvarili su pravo na 9 stipendija (3 stipendije učenici gimnazijskog usmjerenja, 3 stipendije učenici strukovnog četverogodišnjeg usmjerenja,  2 stipendije učenici trogodišnjih obrtničkih zanimanja i 1 stipendija za deficitarno  trogodišnje obrtničko zanimanje automehaničar).Zaključkom Povjerenstva, obzirom da se nisu popunila planirana mjesta za deficitarna zanimanja po grupama školovanja za učenike koji se školuju izvan Buzeta, na temelju postignutih bodova prema uspjehu u obrazovanju popunila se bodovna lista kandidatima sa zbirne liste pristiglih prijava. Tako je učenicima srednjih škola koji se školuju izvan područja Grada Buzeta za četverogodišnja usmjerenja izvan Buzeta dodijeljeno 7 redovitih stipendija i 1 za deficitarno zanimanje, a za trogodišnje programe dodijeljeno ukupno 9 redovitih stipendija i 1 za deficitarno zanimanje.

Učenici imaju pravo prigovora na utvrđene bodovne liste prvenstva u roku od 8 dana od dana objave istih.

PRILOZI:

BODOVNA LISTA PRVENSTVA - Izvan Buzeta, trogodišnja industrijska i obrtnička zanimanja

BODOVNA LISTA PRVENSTVA - Izvan Buzeta, četverogodišnja usmjerenja

BODOVNA LISTA PRVENSTVA - Srednja škola Buzet - opća gimnazija

BODOVNA LISTA PRVENSTVA - Srednja škola Buzet - četverogodišnja usmjerenja

BODOVNA LISTA PRVENSTVA - Srednja škola Buzet - trogodišnja usmjerenja

BODOVNA LISTA PRVENSTVA  - za deficitarna zanimanja izvan Buzeta -  trogodišnja strukovna i obrtnička zanimanja

BODOVNA LISTA PRVENSTVA  - za deficitarna zanimanja izvan Buzeta - četverogodišnja usmjerenja

BODOVNA LISTA PRVENSTVA  - za deficitarno zanimanje u Srednjoj školi Buzet - trogodišnji program obrazovanja za zanimanje automehaničar

ZAKLJUČAK - Učeničke stipendije bez ponavljanja natječajnog postupka

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet