Pristupačnost

T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Bodovne liste stipendija za učenike srednjih škola

08.11.2020.

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Grada Buzeta je na sjednici održanoj dana 6. studenog 2020. godine razmatralo zahtjeve za dodjelu učeničkih stipendija za školsku 2020./21. godinu. Na raspisani je natječaj u roku pristiglo i zaprimljeno 80 zahtjeva za dodjelu učeničkih stipendija, a sveukupno će se u školskoj 2020./21. godini dodijeliti 44 učeničke stipendije.
Sukladno članku 16. i članku 18., stavku 4. Pravilnika o stipendiranju učenika i studenata ("Službene novine Grada Buzeta" br., 5/19), pravo na nastavak primanja stipendije bez ponavljanja natječajnog postupka ostvarilo je 18 učenika od toga 12 učenika koji polaze srednje škole izvan Buzeta i 6 učenika Srednje škole Buzet.
Dva su učenika ostvarila pravo na potporu u obrazovanju.
            Povjerenstvo za dodjelu stipendija Grada Buzeta je sukladno članku 15. st. 1. Pravilnika na sjednici održanoj dana 6. studenog 2020. godine utvrdilo bodovne liste prvenstva:
- za učenike srednjih škola koji se školuju izvan područja Grada Buzeta a koji ostvaruju pravo na 15 novih stipendija (za četverogodišnja usmjerenja 7 stipendija, a za trogodišnja industrijska i obrtnička zanimanja 8 stipendija)
- za učenike koji se školuju u Srednjoj školi Buzet a ostvarili su pravo na 9 stipendija (3 stipendije učenici gimnazijskog usmjerenja, 3 stipendije učenici strukovnog četverogodišnjeg usmjerenja i  3 stipendije učenici trogodišnjih obrtničkih zanimanja).
Učenici imaju pravo prigovora na utvrđene bodovne liste prvenstva u roku od 8 dana od dana objave istih.

STIPENDIJE BEZ PONAVLJANJA NATJEČAJNOG POSTUPKA

STIPENDIJE ZA UČENIKE SREDNJE ŠKOLE BUZET - GIMNAZIJA

STIPENDIJE ZA UČENIKE SREDNJE ŠKOLE BUZET - TEHNIČARI ZA ELEKTRIČNE STROJEVE S PRIMJENJENIM RAČUNALSTVOM

STIPENDIJE ZA UČENIKE SREDNJE ŠKOLE BUZET - TROGODIŠNJA OBRTNIČKA ZANIMANJA

STIPENDIJE ZA UČENIKE ČETVEROGODIŠNJIH USMJERENJA (ŠKOLOVANJE IZVAN BUZETA)

STIPENDIJE ZA UČENIKE TROGODIŠNJIH INDUSTRIJSKIH I OBRTNIČKIH ZANIMANJA (ŠKOLOVANJE IZVAN BUZETA)

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet