Pristupačnost

T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Dean Prodan (1978.-2023.)

24.01.2023.

In memoriam

Dean Prodan, vijećnik u aktualnom 8. sazivu Gradskog vijeća, nositelj Nezavisne liste umro je nakon kratke i teške bolesti u 44. godini života.

Prodan je kratko vrijeme od lipnja 2021. godine do siječnja 2022. godine bio predsjednik Turističke zajednice Grada Buzeta, a kao gradski vijećnik bio je predsjednik nekoliko radnih tijela gradskog vijeća: predsjednik Odbora za turizam, sport i revitalizaciju povijesnih jezgri, Odbora za izbor, imenovanja i administrativne poslove i Povjerenstva za procjenu šteta od elementarnih nepogoda.

Odrastao je u Brnobićima kraj Huma, a svoj je radni vijek proveo u uslužnim djelatnostima. Bio je vlasnik obrta za usluge u turizmu Gozdan i mnogi su ga imali prilike upoznati kao turističkog vodiča koji je s ponosom promovirao ljubav prema baštini, zavičaju i njegovim prirodnim ljepotama. Pjevao je u humskoj klapi „Boškarin“ i bio aktivan u outdoor sportovima, posebice u paraglidingu i brdskom biciklizmu.

Krasile su ga jednostavnost i neposrednost u kontaktu s ljudima. Svojim je društvenim i političkim djelovanjem i aktivnostima predstavljao svoj Buzet i Buzeštinu.

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet