Pristupačnost

T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Digitalna akademija prvi put u Buzetu

29.10.2021.

Digitalna akademija u Buzet dolazi 9.-10. studenog (17-20:30h), u organizaciji Start-Up udruge i Grada Buzeta. Održati će se u Narodnom domu, a u slučaju pogoršanja epidemiološke situacije prebaciti na online izdanje.

Koncept akademije

Digitalna akademija daje uvod u digitalni svijet kroz stjecanje digitalnih vještina sudionika neovisno o dobi i interesima. Iz širokog područja digitala polaznici će dobiti osnove iz najvažnijih područja.

Sudionici će biti u prilici izraditi vlastiti digitalni projekt odnosno napraviti web stranicu i  vlastitu marketinšku kampanju.

Kako bi to uspješno napravili akademici će steći osnove i iz drugih područja poput grafičkog dizajna, društvenih mreža, copywritinga, programiranja, online poslovanja i prodaje (pokretanje webshopova), pokretanja digitalne karijere ili posla.

Da li je za vas digitalna priča?

Ukoliko je bilo koji odgovor na slijedeća pitanja DA, onda je Digitalna akademija za vas:

 • Želite iskoristiti digitalna znanja u poslu ili tvrtci u kojem trenutno radite?
 • Planirate pokrenuti vlastiti posao?
 • Planirate pokrenuti webshop?
 • Hoćete poboljšati poslovanje vlastite tvrtke kroz digitalizaciju?
 • Želite početi s freelanceom, dropshippingom ili možda postati digitalni nomad?
 • Želite poboljšati rezervacije u vašem apartmanu, vili za odmor ili hotelu?
 • Hoćete se upoznati s najnovijim trendovima i alatima iz područja digitalnih tehnologija?
 • Studirate i želite proširiti znanja iz digitalnih tehnologija?
 • Želite ostvariti digitalnu karijeru?

Program akademije

– Digitalna transformacija: kako digitalno mijenja svijet u kojem živimo i radimo;

– Kako brendirati sebe ili svoj proizvod na društvenim mrežama; Osmišljavanje vlastite kampanje na Facebooku i Instagramu;

– Izrada web stranice. Iz nule ili koristeći CMS, WordPress, Wix, primjena i uloga SEO, Google Analytics, Google Adsi, važnost dobrog copywritinga;

– Vizualni identitet: Brendiranje, izrada logotipa, paleta boja, fotografije, ilustracije, alati (Canva, Photoshop);

– Pokretanje vlastitog webshopa: kako uspješno prodavati vlastiti proizvod online, troškovi pokretanja i održavanja, odabir tehnologije;

– Digitalno u poduzetništvu: kako poboljšati poslovanje u iznajmljivanju smještaja, nekretninama, OPG-ovima ili uslužnoj djelatnosti;

– Digitalna karijera: najtraženiji poslovi i niše, kako preživjeti selekcijski postupak te najlakše i najbrže dobiti posao;

– Freelance karijera: kako krenuti, usavršiti znanja, pronaći poslove i krenuti zarađivati na platformama (Fiverr, Upwork, Freelancer i dr.);

– Newsletter kampanje: kako prikupiti i iskoristiti bazu, korištenje i primjena besplatnih alata (Mailchimp);

– Osnove programiranja: kodiranje, developerska karijera, kako surađivati s programerom.

Što dobivaju sudionici?

Nakon dva dana sudjelovanja u programu dobiva se certifikat o završenoj Digitalnoj akademiji, ali i mnoštvo informacija i kontakata koji će im pomoći u digitalnoj karijeri ili poslovanju.

Znanje dobiveno kroz edukaciju sudionici mogu primijeniti kroz realizaciju svojih projekata, pokretanjem posla, unaprjeđenjem svog posla (postojeći poduzetnici) ili u digitalnoj karijeri (zaposlenje u digitalnom sektoru, freelance svijetu, digitalnom nomadstvu..).

Način prijave

Prijaviti se možete besplatno putem prijavnog obrasca u nastavku: https://forms.gle/5dyzyA9onya13TbN8, a preporuka je da zbog velikog interesa i ograničenog mjesta učinite to što ranije. Nakon uspješne prijave biti ćete obaviješteni o detaljima i programu.

Broj sudionika je ograničen kako bi se svakom polazniku posvetilo dovoljno pažnje te osiguralo distancu i zdravstvene standarde. Shodno, tome polaznici ne trebaju imati COVID potvrde. U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije akademija će se održati online.

Više informacija

Novosti o akademiji pratite na facebook stranicama, a više informacija možete dobiti putem maila: digital.akademija@gmail.com.

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
 • Grad Buzet
 • II. istarske brigade 11
 • 52420 Buzet