Pristupačnost

T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Hoditi i zdravi biti 2023.

21.04.2023.

Grad Buzet poziva vas na 7. javnozdravstvenu manifestaciju Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije koja se održava ponovo nakon trogodišnje pauze zbog pandemije.

Pješačka manifestacija odvijat će se u devet istarskih gradova sutra, u subotu, 22. travnja 2023. godine s početkom u 10:00 sati.

Okupljanje u Buzetu planirano je ispred društvenog doma u Sv. Ivanu u 9.30 sati. Volonterke Gradskog društva Crvenog križa Buzet mjerit će prije polaska sudionicima tlak i šećer, a sudionici će dobiti majice s logotipom manifestacije.

Nakon vježbi razgibavanja hodat će se kružnom stazom dužine cca. 8 km:  Sv. Ivan - Sv. Križ - Brgad - Strana – Sv Ivan.

Planirani povratak u društveni dom u Sv . Ivanu je u 13.00 sati. Ispred društvenog doma za sve će sudionike biti osiguran obrok.

Organizator manifestacije za područje Grada Buzeta je Grad Buzet, a suorganizatori: HPD „Planik“ Umag – Podružnica Buzet, Dom za starije osobe Buzet, Dječji vrtić „Grdelin“, Osnovna škola „Vazmoslav Gržalja“ Buzet, Matica umirovljenika Hrvatske – Udruga Buzet, GD Crvenog križa Buzet, TD Park i MO Sv Ivan.

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet