Pristupačnost

T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Obavijest o održavanju radionica za poduzetnike

18.05.2021.

Poštovani poduzetnici,

Grad Buzet u suradnji s poduzećem Poslovni biro Pbiro d.o.o. iz Rijeke (www.pbiro.hr) organizira radionice u Pučkom otvorenom učilištu, II. istarske brigade 2, Buzet, prostor Vijećnice. Radionice su namijenjene novim i postojećim poduzetnicima koji žele proširiti svoje znanje i dobiti kvalitetnu informaciju o poduzetničkim temama.

Teme radionica su:

1. Otvoreni i najavljeni EU, nacionalni i lokalni natječaji, u četvrtak, 27.5.2021., od 15.00 do 16.30 sati

Potencijalnim prijaviteljima najveći problem predstavlja razumijevanje složenih natječajnih uvjeta, te prepoznavanje vlastite i investicijske sukladnosti s istima. U sklopu informativne radionice biti će predstavljeni otvoreni i najavljeni EU, nacionalni i lokalni natječaji, uvjeti prihvatljivosti prijavitelja i projekta, kao i uvjeti prijave na iste.

2. Poslovno planiranje, u srijedu, 2.6.2021., od 15.00 do 16.30 sati

Postupak kojim se postavljaju ciljevi i određuju budući zadaci te aktivnosti za njihovo ostvarivanje naziva se planiranje, a rezultat planiranja jest plan. Poslovni plan je "alat" koji pomaže u dobivanju odgovora na pitanja kolika dobit (dohodak) će se ostvariti u provedbi plana, odnosno kakav će biti cjelokupan rezultat poslovne aktivnosti. Poslovni plan je osnovni instrument pri realizaciji kredita od banaka, privlačenja investitora i ostvarivanja bespovratnih potpora jer omogućava procjenu profitabilnosti i održivosti poslovne aktivnosti. U sklopu informativne radionice biti će predstavljene mjere za pripremu poslovnog plana, alati analize i metodologija izrade poslovnih planova koji će obuhvatiti detaljan sadržaj (koncept) poslovnog plana te važnost pojedinog poglavlja.

Održavanje radionica sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, te je za poduzetnike prisustvovanje radionicama besplatno.

Prijava na radionicu je obavezna i to putem maila na e-adresu poduzetnik@pbiro.hr ili  iris.jakac@buzet.hr, odnosno telefonski na 051/452-600 ili 052/662-726.

Rok prijave za prvu radionicu je do 26. svibnja 2021. godine ili do popunjenja kapaciteta grupe.

S obzirom na preporuke SCZRH, ograničen je pristup predavanjima na maksimalno 13 osoba. Prostor održavanja radionica je prilagođen novim mjerama SCZRH, te omogućava održavanje razmaka od 2 metra. Prostor će biti opremljen sredstvima za dezinfekciju ruku i redovno prozračivan. Molimo da sa sobom ponesete zaštitne maskice.

Nakon održanog predavanja, sudionicima radionice savjetnici PBIRO-a stoje na raspolaganju i za individualno savjetovanje.

Sve dodatne informacije o radionicama dostupni su na tel. 051/452-600, e-mail: poduzetnik@pbiro.hr te na web stranicama: www.pbiro.hr.

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet