Pristupačnost

T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Obavijest

12.07.2021.

Danas smo s tugom primili vijest da nas je u 88. godini života napustio

Leonildo Chiesi (Nildo)

Nildo je bio veliki prijatelj našeg Grada i jedna od najznačajnijih osoba u svim oblicima suradnje s našom bratimljenom općinom Quattro Castella. U svaki naš susret uložio je svu svoju snagu, upornost, predanost, energiju, entuzijazam, volju i neumornu želju za zajedničkim napretkom i jačanjem veza naših udaljenih zavičaja, kako bi istinska poruka mira i prijateljstva postala poveznicom dvaju naroda.  

2003. godine dodijeljena mu je Zlatna plaketa Grada Buzeta, a 2008. godine zahvalnica prijatelja Grada Buzeta u znak priznanja za nezaobilazne i trajne rezultate razvoja prijateljstva i suradnje između žitelja Buzeta i Quattro Castella. Dragi Nildo, hvala ti od sveg srca na svemu, ostat ćeš nam u trajnom sjećanju.

Izražavamo iskrenu sućut obitelji te Općini Quattro Castella.

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet