Pristupačnost / a / A

T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Održana radionica za trenere pod vodstvom prof. dr. sc. Luke Milanovića

15.03.2023.

U organizaciji Grada Buzeta dana 10.3.2023. godine u buzetskoj sportskoj dvorani održana je zanimljiva i interaktivna radionica pod vodstvom vrhunskog stručnjaka za kondicijsku pripremu, prof. dr. sc. Luke Milanovića. Radionica namijenjena svim trenerima i sportskim djelatnicima na području Grada Buzeta, druga je radionica u nizu pod vodstvom Luke Milanovića koji nesebično nastavlja prenositi svoje bogato znanje i iskustvo u svrhu razvoja sporta na Buzeštini. Tijekom radionice treneri su imali prilike isprobati razne vježbe i pokrete, prvenstveno namijenjene jačanju jezgre tijela popularnog naziva "CORE" te postavljati predavaču sva pitanja koja ih muče u svakodnevnom radu sa sportašima i djecom.

Ovim se putem ponovno zahvaljujemo g. Luki Milanoviću na dolasku i održanoj radionici te se radujemo ponovnom susretu! Vjerujemo kako će stečena znanja buzetski treneri ugraditi u razvoj budućih generacija buzetskih sportaša.

 

Ukratko o predavaču:

Luka Milanović rođen je u Zagrebu 1978. godine, a od 1997. do 2011. na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu – studirao je, stekao diplomu profesora kineziologije sa specijalizacijom iz kondicijske pripreme, magistrirao i doktorirao u području društvenih znanosti, grana kineziologija. Radio je kao kondicijski trener u mlađim kategorijama Košarkaškog kluba Zagreb, a tijekom bogate i uspješne karijere osobnog, timskog i reprezentativnog kondicijskog trenera sudjelovao je u pripremama kao član Cro Cop Tima – MMA – Mirka Filipovića, košarkaških klubova Zagreb i Cibona, košarkaških reprezentacija Hrvatske (OI 2008, SP 2010, 2014, EP 2007, 2009, 2011, 2013) i Japana (SP 2006), rukometne reprezentacije Egipta, nogometnih klubova Zagreb, Rudeš i Rostovte konačno kao član stručnog stožera i kondicijski trener nogometne reprezentacije Hrvatske na svjetskom prvenstvu u Rusiji. Srebrnoj medalji, zlatnog sjaja, prethodi rektorova nagrada za studentski znanstveni rad, a nakon medalje Luka Milanović dobitnik je odlikovanja reda Hrvatskog trolista za iznimnu promociju sporta i ugleda Republike Hrvatske.

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet