T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Početak rada vrtića u posebnim uvjetima

U sklopu popuštanja protuepidemijskih mjera izdanih od strane Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, koje omogućavaju rad predškolskih ustanova, početak zbrinjavanja djece planira se od ponedjeljaka, 11. svibnja 2020. godine.

Zbrinjavanje one djece za koju su se roditelji izjasnili telefonskim putem tijekom ovog tjedna, organizirati će se rad sukladno Uputama za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja koje je izdao Hrvatski zavod za javno zdravstvo 29. travnja 2020. godine te u razdoblju od 11. do 22. svibnja 2020. godine.

Obavještavamo roditelje čija će djeca krenuti 11. svibnja 2020. godine u vrtić da ispune Izjavu ( koju mogu preuzeti i na mrežnoj stranici Vrtića) i do subote, 9.svibnja 2020. godine do 20:00 sati ubace u sandučić na glavnom ulazu u vrtić.

Podsjećamo da se prema preporuci Stožera dovođenje djeteta u vrtić preporuča u iznimnim situacijama ukoliko roditelji imaju obavezu raditi, a poslodavci nisu omogućili niti jednom roditelju rad od kuće ili na drugi način.

Izjava roditelja, upute, protokol postupanja i ostale informacije o radu vrtića u posebnim uvjetima dostupni su na sljedećem linku:

https://www.grdelin-buzet.hr/pocetak-rada-vrtica-u-posebnim-uvjetima/

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet