Pristupačnost

T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

POZIV ZA UVID U PLAN GOSPODARENJA ŠUMAMA

08.11.2021.

Hrvatske šume, uprava šuma podružnica Buzet, poziva javnost na uvid osnovnih elemenata izrađenog plana gospodarenja – NACRT PROGRAMA GOSPODARENJA SA PLANOM UPRAVLJANJA PODRUČJIMA EKOLOŠKE MREŽE - za  državne šume u gospodarskoj jedinici ''MIRNA''.

JAVNA RASPRAVA ODRŽAT ĆE SE U UTORAK,

9. studenoga 2021. godine u 11 sati

u prostorijama lugarnice Livade u Livadama

JAVNI UVID JE MOGUĆ u prostorijama Šumarije Buzet, Naselje Goričica 6, u razdoblju od 20. listopada do 18. studenog 2021. godine od 11 do 14 sati.

Sudjelovanjem svih zainteresiranih, želi se prilikom postupka izrade i konačnog prihvaćanja dugoročnih planova gospodarenja šumama na vrijeme pružiti informaciju, odgovoriti na pitanja i dati svima mogućnost uključivanja u postupak, kako bi se obostrano  usklađeno i odgovorno moglo koristiti šume i šumska zemljišta, koja su dobra od interesa za Republiku i imaju njezinu osobitu zaštitu kao prirodnog bogatstva, a sve s ciljem održanja biološke raznolikosti te osiguranja gospodarenja na načelima gospodarske održivosti, socijalne odgovornosti i ekološke prihvatljivosti.

Primjedbe ili sugestije mogu se uputiti usmeno na javnom uvidu ili na adresu Hrvatske šume d.o.o. Zagreb, UŠP Buzet, Naselje Goričica 2, ODJEL ZA UREĐIVANJE ŠUMA , do 25.11.2021.

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet