Pristupačnost

T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Prezentacija besplatnih usluga Europske poduzetničke mreže EEN

01.06.2020.

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci dana 09.06.2020. održava online prezentaciju besplatnih usluga Europske poduzetničke mreže EEN.

Europska poduzetnička mreža pruža potporu i savjet gospodarstvenicima diljem Europe i svijeta te im pomaže maksimalno iskoristiti mogućnosti Europske unije i jedinstvenog europskog tržišta. To znači da putem EEN mreže poduzetnici mogu na kvalitetan, jeftin i jednostavan način potražiti poslovne partnere za plasman svojih proizvoda, usluga, znanja i tehnologije u svim zemljama Europe, ali i na svim ostalim većim tržištima u svijetu. Uz partnere za distribuciju, mogu potražiti i partnere za zajednički nastup na trećim tržištima, dobavljače sirovina, tehnologije i opreme te partnere za EU projekte.

Više informacija o samom događaju i o načinu prijave putem stranice https://www.step.uniri.hr/event/europska-poduzetnicka-mreza-een/ .

Prijave su otvorene do 08.06.2020.

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet