T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu RH za Grad Buzet

Grad Buzet izlaže na javni uvid prijedlog raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Grad Buzet. Uvid u prijedlog Programa raspolaganja, s popratnom dokumentacijom, može se izvršiti od 25. siječnja do 11. veljače 2019. godine, sukladno članku 29. stavak 5. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (NN 20/18 i 115/18), svakim radnim danom od 9,00 do 13,00 sati u sali za sastanke gradske uprave Grada Buzeta, II. istarske brigade 11, 52420 Buzet.

Zainteresirane osobe mogu dati prigovore na prijedlog Programa najkasnije do isteka javnog uvida. O svim prigovorima odlučivat će Gradsko vijeće Grada Buzeta u roku od 30 dana od dana završetka izlaganja. Nakon odlučivanja o prigovorima Program s popratnom dokumentacijom dostavit će se na prethodno mišljenje Istarskoj županiji i na suglasnost Ministarstvu poljoprivrede.

Prigovori na prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Grad Buzet moraju biti čitko napisani, uz ime, prezime i adresu podnositelja, te se dostavljaju u pisarnicu Grada Buzeta, II. istarske brigade 11, zaključno sa 11. veljače 2019. godine.

Dokumenti:

Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu RH za Grad Buzet

Prikaz raspolaganja po katastarskim česticama

Karta raspolaganja poljoprivrednim zemljištem: https://portal.giscloud.com/map/870174/poljoprivredno-zemljite-grad-buzet

Obrazac za podnošenje prigovora na prijedlog Programa

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet