Pristupačnost / a / A

T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Rezultati natječaja za udruge u 2021. godini

23.03.2021.

Na temelju članka 30. stavka 2. Pravilnika o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja programa i projekata od interesa za Grad Buzet koje provode udruge (Službene novine Grada Buzeta br.12/15) Povjerenstvo za kvalitativnu procjenu pristiglih prijava za prioritetna područja kulture, djeca i mladi, sporta i rekreacije te Povjerenstvo za kvalitativnu procjenu pristiglih prijava za prioritetna područja razvoj civilnog društva, socijalna skrb i zaštita zdravlja dana 23. ožujka 2021. godine donijeli su Odluke o dodjeli sredstava za sufinanciranje programa, projekata, manifestacija organizacija civilnog društva u 2021. godini:

ODLUKA o dodjeli sredstava za sufinanciranje programa, projekata, manifestacija OCD-a u područjima razvoj civilnog društva i socijalna skrb i zaštita zdravlja u 2021. godini

ODLUKA o dodjeli sredstava za sufinanciranje programa, projekata, manifestacija OCD-a u područjima kultura, djeca i mladi te sport i rekreacija u 2021. godini

Obavještavaju se sve OCD-a kojima su odobrena sredstva za financiranje u 2021. godini da će o daljem postupku sklapanja ugovora biti obaviještene putem elektroničke pošte.

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet