Pristupačnost

T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Taekwon-do „Buzet“ i Kickboxing „Fighter“ održali Klubsku olimpijadu

13.06.2017.

U petak 9.lipnja Taekwondo klub „Buzet“ i Kickboxing klub „Fighter“ obilježili su kraj školske godine prigodnim sportskim druženjem i održana je „Klubska olimpijada“.

Sudjelovali su članovi kluba, ali i neki roditelji koji su se htjeli uključiti u igre i zabavu s ostatkom ekipe. Svi prisutni bili su podijeljeni u dvije ekipe koje su se natjecale u nekoliko različitih igara. Tako se na primjer igralo povuci-potegni (povlačenje konopa), spretnost na poligonu, activity, križić-kružić, lov na bizone, ali interesantno je bilo upravo to što je u svim igrama bilo bitno biti brz, spretan, točan, a što je najbitnije stići na cilj kako bi ekipa što bolje na kraju prošla. Svim sudionicima podijeljene su medalje bez obzira na uspjeh jer najveći je uspjeh trenirati cijelu godinu i brinuti o svom zdravlju.

Nakon više od dva sata igre i zabave slijedila je zajednička večera, a roditelji su se pobrinuli za desert.

Predsjednica klubova Vilma Jeletić zahvalila se svim prisutnima, te zaželjela da se i na jesen trenira u što većem broju bez obzira o kojim generacijama je riječ.

Krajem svibnja Kickboxing klub sudjelovao je na jakom međunarodnom turniru Alpe Adria Open u Puli gdje je klub zauzeo visoko 4.mjesto od 31 klubova iz 4 zemalja. Osvojeno je ukupno 25 medalja u različitim kategorijama. U ligt contactu klub je osvojio 2.mjesto u poretku klubova, a u point fightingu ukupno 4.mjesto u poretku klubova.

Bilo je ovo posljednje natjecanje prije kraja sezone, a treninzi opet kreću na jesen s početkom nove školske godine.

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet