T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Uredovanje gradske uprave Grada Buzeta od 18. svibnja 2020. – preporuke i upute

Nakon što je u okviru epidemioloških mjera s ciljem sprječavanja koronavirusa i bolesti COVID-19 gradska uprava Grada Buzeta privremeno uredovala u ograničenim uvjetima, te je kontakt sa službenicima gradske uprave bio moguć isključivo putem telefona, pošte ili elektroničke pošte (e-maila), od ponedjeljka 18. svibnja 2020. stranke će u slučaju opravdane potrebe ponovo moći ostvariti neposredni kontakt s nadležnim službenikom / službenicom. Međutim, kad god je to moguće, komunikacija i pružanje tražene usluge odnosno informacije provest će se putem telefona, e-maila ili drugim elektronskim načinom komunikacije.

Slijedom navedenog obavještavamo sve građane da se stranke primaju isključivo uz prethodnu najavu u dogovoru s nadležnim službenikom/službenicom i u unaprijed dogovorenom terminu   putem telefona( 052/662-726) /e-maila info@buzet.hr 

Ulaz u prostorije gradske uprave, kao i sva pritom ostvarena komunikacija, odvijat će se u skladu s preporukama i uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.
Stranke imaju obvezu nošenja maske za lice  i dužne su pridržavati se propisanih uputa o čistoći i dezinfekciji.

Osobama u samoizolaciji te osobama čija je tjelesna temperatura viša od 37,2°C nije dozvoljen ulaz u zgradu gradske uprave, već sve informacije mogu dobiti telefonom ili putem maila.

Korisni linkovi

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet