Pristupačnost

T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Znanstveni skup i svečanost otvaranja crkve Sv. Jurija

03.09.2018.

U četvrtak 6. rujna 2018. godine, s početkom u 9.00 sati u buzetskom Narodnom domu održat će se 49. znanstveni skup "Buzetski dani 2018." na kojem će izlaganja održati osamnaest povjesničara, restauratora, povjesničara umjetnosti te drugih stručnjaka koji će prezentirati najnovija istraživanja vezana uz prošlost, kulturu i umjetnost Buzeštine. Ove je godine posebno istaknuta tema crkve Sv. Jurja, s osam stručnih predavanja. Organizator skupa je Katedra Čakavskog sabora Buzet, a suorganizatori POU "Augustin Vivoda" Buzet te Hrvatski restauratorski zavod.

U 17.00 sati u buzetskoj starogradskoj jezgri održat će se svečanost u povodu završetka konzervatorako-restauratorskih radova u crkvi Sv. Jurja u Buzetu. Domaćini svečanosti su Grad Buzet, Župa Marijina Uznesenja Buzet te Hrvatski restauratorski zavod.

PROGRAM ZNANSTVENI SKUP "Buzetski dani 2018."

POZIVNICA SV. JURAJ

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet