Pristupačnost

T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Gradska uprava

Gradonačelnik Grada Buzeta

Gradonačelnik obavlja sve poslove utvrđene Statutom Grada Buzeta u skladu sa Zakonom o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi. Gradonačelnik zastupa Grad Buzet i odgovoran je za obavljanje poslova iz samoupravnog djelokruga Grada.

Gradonačelniku u radu pomaže zamjenik gradonačelnika.
Gradonačelnik stranke prima svakoga dana u vremenu od 07.00 do 19.00 sati, uz prethodni dogovor.

Rođen 3. studenoga 1977. godine u Kopru, osnovnu je školu završio u Buzetu. Nakon završetka Elektrotehničke škole u Rijeci, diplomirao je na Pomorskom fakultetu - smjer elektronika i komunikacije, a za vrijeme studentskih dana u Rijeci član je vodstva Kluba istarskih studenata „Istarski klub“. Sredinom 2000. godine zapošljava se u Istarskom vodovodu. Ovdje posljednje tri godine obavlja funkciju voditelja informatičke službe. Godine 2009. postaje zamjenik gradonačelnika Grada Buzeta, da bi 2013. i sam postao čelni čovjek Grada.

Od 1999. godine suradnik je dnevnika Glas Istre, a iste godine aktivno se uključuje u rad Kluba mladih BUM. Posljednjih godina svoje je volonterske aktivnosti usmjerio u organizaciju automobilističkih manifestacija u Buzetu i Istri, za što je u dva navrata primio nagradu za doprinos razvoju automobilizma u našoj županiji.

Autor je monografije „Zlatna knjiga buzetskoga rukometa“, suradnik na knjizi „Vatrogastvo na Buzeštini“ i fotomonografiji Istarskog vodovoda. Autor je i knjige o 30 godina boćanja u Ročkom Polju. Jedan je od osnivača i član uredništva „Buzetskog lista“.

Kontakt: gradonacelnik@buzet.hr

Imovinska kartica dužnosnika

Rođena 30.05.1984. u Rijeci. Diplomirala je razrednu nastavu na Učiteljskom fakultetu u Rijeci te bibliotekarstvo na Odsjeku za informacijske znanosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Od 2006. godine zaposlena je u Narodnoj knjižnici i čitaonici Buzet koja djeluje u sastavu Pučkog otvorenog učilišta „Augustin Vivoda“ Buzet. Aktivna je članica ŽKUD-a „Renato Pernić“ Roč, GD „Sokol“ Buzet, Katedri Čakavskog sabora Roč i Buzet te udruge Kaleido. Inicijator je i koordinator mnogobrojnih aktivnosti i projekata na Buzeštini. Projekte buzetske knjižnice predstavljala je na stručnim skupovima u Hrvatskoj i inozemstvu. Članica je koordinacijskog odbora akcije Grad Buzet – grad prijatelj djece. Zamjenica je koordinatorice Male glagoljske akademije „Juri Žakan“ Roč. Autorica je dvadesetak članaka objavljenih u Buzetskom zborniku i Buzetskom listu.

Kontakt: dogradonacelnik@buzet.hr

Imovinska kartica dužnosnice

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet