Pristupačnost

T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

JAVNA RASPRAVA O PRIJEDLOGU III. IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA UREĐENJA GRADA BUZETA

12.05.2022.

Sukladno članku 98. st. (3) Zakona o prostornom uređenju, javna rasprava o Prijedlogu III. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Buzeta održati će se u razdoblju od 13. svibnja 2022. do 27. svibnja 2022. i u istoj može sudjelovati svatko.

Tijekom trajanja javne rasprave, Prijedlog plana stavlja se na javni uvid na oglasnu ploču Grada Buzeta, mrežne stranice Grada Buzeta i u informacijskom sustavu prostornog uređenja (ISPU).

Javni uvid u Prijedlog plana može se izvršiti i svakog radnog dana od 12:00 do 15:00 sati u prostorijama Sale za sastanke Grada Buzeta, II. Istarske brigade 11 / II. kat.

Tijekom trajanja javnog uvida održati će se Javno izlaganje o Prijedlogu plana 23. svibnja 2022. u 18:00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Buzeta, II. istarske brigade 2 /prizemlje.

Sudionici sudjeluju u javnoj raspravi na način da imaju pravo javnog uvida u Prijedlog plana, postavljanja pitanja tijekom javnog izlaganja, davanja prijedloga i primjedbi u zapisnik tijekom javnog izlaganja, te upućivanja nositelju izrade Gradu Buzetu pisanih primjedba i prijedloga u roku trajanja javne rasprave.

Pitanja i prijedlozi koji nisu čitljivo napisani ili nisu dostavljeni u roku trajanja javne rasprave, ne moraju se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.

Obavijest o javnoj raspravi

Detalji Prijedloga III. izmjena i dopuna Prostornog plana uređnja Grada Buzeta dostupni su na web stranici Grada Buzeta pod rubrikom PROSTORNI I URBANISTIČKI PLANOVI ---> PLANOVI U IZRADI - javne rasprave o prijedlogu prostornih planova 

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet