Pristupačnost

T.: 052/662-726 // F: 052/662-676 //
E: info@buzet.hr // Facebook // Youtube

Novosti

Proglašenje prirodne nepogode - klizanje, tečenje odronjavanje i prevrtanje zemljišta

02.11.2022.

Na zahtjev Grada Buzeta župan Istarske županije proglasio je prirodnu nepogodu uzrokovanu obilnim padalinama za područje Grada Buzeta.

Pozivaju se sve zainteresirane fizičke i pravne osobe na čijoj je imovini prouzročena šteta od prirodnih nepogoda izazvanih obilnim padalinama, da podatke o nastaloj šteti dostave Povjerenstvu za procjenu šteta od elementarne nepogode u Gradu Buzetu u pisanom obliku, na propisanom obrascu (sve fizičke i pravne osobe koje su prethodno dostavile podatke, iste ne moraju ponovno dostavljati). 

Prijave se podnose putem elektroničke pošte na adresu nikola.nemarnik@buzet.hr, a prijava se može predati i osobno u prostorijama Grada Buzeta u uredovno radno vrijeme. Obrazac prijave štete dostupan je u nastavku na web stranici Grada Buzeta (može se preuzeti i u prostorijama Grada Buzeta u Odjelu za financije i gospodarstvo).

Za sve upite ili nejasnoće kod ispunjavanja obrazaca, molimo Vas da se javite u Grad Buzet putem telefona: 052/ 662-726.

Obrazac PN - obilne padaline

Odluka o proglašenju prirodne nepogode - klizanje, tečenje odronjavanje i prevrtanje zemljišta

Grad Buzet

Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. Zaljubi se u suncem obasjane zidine. Udahni mirise njegovih šuma. Kušaj bogate okuse domaćih delicija. Prepusti se doživljajima, upoznaj njegove najskrovitije kutke, osjeti avanturu, postani dio prirode. U Buzetu pronađi sebe.

Kontaktirajte nas
  • Grad Buzet
  • II. istarske brigade 11
  • 52420 Buzet